Les blaves veuen com s'escapen dos punts

Tot i posar-se 1 a 3, les igualadines no van poder evitar que el Pardinyes empatés

Dijous, 3 octubre 2019. 12:00. Redacció AnoiaDiari.

Les igualadines van tenir la mel als llavis, però en els darrers minuts van volar dos dels tres punts en joc. Amb tot, les jugadores de Marta Cubí segueixen la ratxa d'imbatibilitat. Text de Pere Santano.

Una de les accions de les igualadines al camp del PardinyesLes blaves es van emportar només un punt del camp del Pardinyes, després de posar-se 1-3. Les igualadines visitaven un camp sempre complicat, de dimensions petites i on sempre cal afrontar la intensitat de les locals. Aquest fet, provocava que les blaves no es trobessin del tot còmodes amb el seu estil habitual de joc. Amb aquesta dinàmica, les locals van disposar de diferents ocasions i en el minut 29, van avançar-se en el marcador. Hi hauria, però, una reacció de les jugadores de Marta Cubí, que capgiraria de tot el partit.

Així, tot just, reiniciar-se el joc, Pauli va aconseguir empatar el duel. Les anoienques es veien reforçades i abans del descans ja van disposar de diverses oportunitats per avançar-se. S'arribava a la mitja part amb empat. A la segona part, la bona dinàmica de les anoienques va continuar i Ribas va ser capaç de marcar el segon gol. L'enfrontament es posava de cara, i més, quan Bernadí feia el tercer.

Calia tancar el resultat, però no va poder ser. Les locals es mantenien vives i en dues jugades aïllades van ser capaces d'empatar el partit i rascar un punt. Sensacions agredolces per a les blaves, ja que s'escapaven dos punts als darrers minuts, però segueixen amb la ratxa d'imbatibilitat. La setmana vinent, les blaves reben al Balears FC, amb l'intenció de tornar al camí del triomf.