Bon partit del Depimés CB Igualada, amb victòria davant del GEiEG de Girona

Depimés CB Igualada, 64 - GEiEG Girona, 56

Dilluns, 19 novembre 2012. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
Victòria del Depimés CB Igualada A enfront el GEIEG de Girona en el primer partit de la segona volta. El partit el començava dominant el GEIEG gràcies al seu poder interior i sobretot a la facilitat en el rebot ofensiu.

Merescuda victòria per a les noies del CBI

Les primeres cistelles eren de rebot i de les seves pivots. Però després dels dos primers minuts de partit, les igualadines han sabut tancar el rebot defensiu i gràcies a l'encert en els atacs s'aconseguia un parcial d'11 a 2 que col·locava el marcador amb un 13 a 6. Les noies del Depimés van seguir dominant el període tot i que defensivament mancava més força per protegir el perímetre. Al final d'aquest primer període avantatge igualadina, 21 a 16.

En el segon període l'Igualada va seguir amb la mateixa línia d'encert en els atacs i proposant defenses alternatives aconseguia que les gironines no poguessin desplegar el seu millor bàsquet. Qualsevol desconnexió defensiva l'aprofitava l'equip gironí per tal de castigar amb el joc interior. En els darrers minuts d'aquest període, les del GEIEG van confiar totes les seves opcions ofensives sobre la jugadora franquícia, Elena Quintana, que es va tirar l'equip a l'esquena i va començar a anotar. Les igualadines intentaven seguir amb la intensitat defensiva però eren castigades amb faltes. Això provocaven tirs lliures degut a que l'equip igualadí estava en bonus i ho aprofitaven les noies del GEIEG per seguir dins del partit. Al descans s'arribava amb un 38 a 30.

El tercer període va ser el de més qualitat defensiva per part igualadina. Les alternatives defensives continuaven donant el seu fruit i la pressió zonal a tota pista era substituïda per la defensa press en individual que també donava qualitat i negava els contraatacs fàcils gironins. Les del GEIEG estaven sense idees i incapaces de trencar aquesta bona defensa igualadina. Degut a aquest gran treball defensiu, les noies del Depimés només van deixar anotar 6 punts al seu adversari. Al final d'aquest període s'arribava amb una màxima diferència de 17 punts, 53 a 36.

El darrer període començava amb un triple gironí que mostrava les seves intencions de cara al tram final i que lluny de llençar el partit el competirien fins als darrers minuts. L'Igualada controlava el partit i mantenint el mateix to defensiu aconseguia mantenir les distàncies, a manca de 4 minuts, les blaves dominaven per 17 punts, 61 a 42. Però a partir d'aquí es va entrar en els pitjors moments de les igualadines, colapsades per la defensa zonal 1-3-1, per la intensitat defensiva i per al velocitat dels atacs gironins, les visitants creien en la remontada. Tot i això, ja no quedava temps per més i les igualadines han pogut certificar una victòria merescuda enfront un rival complicat. El resultat final ha estat de 64 a 56.

AC.Martínez (6), L.Icart (16), M.Pujol (3), N.Minguet (7), X.Freixas (8) -cinc inicial-, M.Quintana (6), C.Carner (9), M.Torra, A.Acevedo (8), V.Júlvez (1)

Parcials: 21-16, 17-14 (38-30), 15-6 (53-36), 11-20 (64-56)

Àrbitres: A.Canle, S.Del Olmo

Proper partit

El proper partit del Depimés CB Igualada A serà dissabte a les 20h de la tarda a la sempre difícil pista dels Lluïsos de Gràcia de Barcelona.