Derrota per la mínima del CF Igualada femení a domicili davant un gran rival

UE Prat, 3 - CF Igualada, 2

Diumenge, 18 novembre 2012. 19:45. Redacció AnoiaDiari.
Molt difícil el partit que jugaven les noies de l'Amateur Femení al camp d'El Prat de Llobregat. La situació d'empat a la tercera posició de la taula, feia molt desitjables els tres punts d'aquest partit.

L'Araceli controlant la pilota davant la rival

La primera part ha estat molt disputada, amb un Igualada que ha sortit fort i s'ha avançat al marcador al minut 13 mitjançant un gol de la Mariona que culminava una gran jugada de recuperació.

La llàstima ha estat encaixar dos gols en aquesta primera part, en jugades poc afortunades de les visitants. Les pratenques, amb la remuntada s'anaven afiançant al terreny de joc.

A la segona part, semblava que les igualadines sortien amb empenta, però un penal en contra als 10 minuts de joc, ha fet caure la moral i el joc de les noies que s'han anat recuperant de mica en mica fins al darrer quart d'hora en què han posat setge a la porteria local. Ha estat en aquest periode quan les ocasions han sovintejat; una pilota que ha tret la defensa del damunt de la ratlla, el gol de l'Araceli que escurçava distàncies al marcador a tres minuts del final i una pilota al travesser, també de l'Araceli que hagués pogut significar l'empat.

CF Igualada: Noelia García (portera), Elena Alert (Judit 75'), Carla Navarro, Janet Mendoza (Jèssica 75'), Míriam Solies (defensa), Araceli Barroso (Yaiza 34'), Jèssica Pablos (Maria Solé 46'), Judit Pablos (Araceli 46') (centre del camp), Mariona Marsal, Núria Miquel, Marina Salanova (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos.

UE Prat: Ángela Barroso, Ana Ruiz, Laura-Vicenta Lewandowska, Sandra Rodríguez, Alba Murillo, Judith Góngora, Míriam Sánchez, Jésica Higueras, Samanta Lozano, Laura Codrch, Sandra Godoy. Suplents: Rut Castellano, Laura Jiménez, Itziar Aperador, Jésica García, Núria Miñarro, Laura Romero, Marina Sanz. Entrenador: José Luis Dolz

Àrbitre: Jordi Esteve Vacas. TG: Sandra Rodríguez (35'), Yaiza (89')

Gols: 0-1 Mariona (13'), 1-1 Laura (16'), 2-1 Míriam (37'), 3-1 Míriam (55'), 3-2 Araceli (87')