El Can Titó cau en la segona jornada de lliga

Les Corts allisa als vilanovins per un contundent 2 a 8

Dilluns, 6 octubre 2014. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
El Can Titó no va trobar resposta a un ofensiu Les Corts, que va estar molt còmode sobre la pista. El 0 a 3 del descans va deixar les coses molt difícils per l'equip local, que no va poder fer res a la represa

L’equip sènior del CFS Can Titó Vilanova va caure derrotat en la segona jornada a la Divisió d'Honor catalana per 2 a 8 davant de Les Corts Ubae Futsal. A la primera part, els locals van sortir poc endollats a la pista i ho van pagar molt car, ja que al minut 5 ja perdien per 0-2 i se'ls posava molt coll amunt el partit. L'equip local va marxar al descans amb un desfavorable resultat al marcador de 0-3.

A la represa, els anoiencs van sortir amb molta intensitat. Fruit d'això, en els primers 3 minuts hi va haver 7 ocasions clares de gol. Victor Rodríguez va aconseguir posar l’1 a 3 al marcador a falta de 15 minuts, però una vegada més Les Corts va aprofitar la irregularitat dels locals per fer l’1-4.

Michael va aconseguir escurçar diferències a falta de 10 minuts amb el 2 a 4, però Les Corts va replicar amb dos gols ràpids i se'n va anar per 2 a 6 al marcador i va deixar pràcticament sentenciat el partit. El Can Titó va baixar els braços i Les Corts va ampliar el marcador fins al 2 a 8 final. El pròxim cap de setmana el CFS Can Titó Vilanova del Camí visitarà la pista del AECS Hospitalet.

Es busquen nanos per l'equip cadet

El CFS Can Titó Vilanova del Camí continua buscant jugadors per reforçar les seves plantilles cadet (és a dir jugadors nascuts l’any 1999 i 2000) i juvenil (nascuts al 1996,1997 i 1998) de cara a aquesta temporada 2014/2015.

Els jugadors entrenen tres cops per setmana amb professionals qualificats i a preus econòmics. Disputen partits cada cap de setmana. Des del club es garanteix el bon les instal·lacions municipals i es convida a provar l’experiència del futbol sala. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a cantitovilanova@gmail.com, o contactar via facebook CFS Can Titó Vilanova o twitter: @CanTitoVilanova.