El CBI s'imposa amb superioritat al Reus

CB Igualada 95 - Reus Deportiu 74

Diumenge, 21 novembre 2010. 20:45. Redacció AnoiaDiari.
L'Igualada a acabat demostrant la seva superioritat al Reus Deportiu i s'ha imposat per 94 -75 en un partit on els blaus han anat de menys a més. La defensa de l'equip visitant no ha pogut fer res contra l'atac igualadí on els punts han estat molt repartits entre tots els seus jugadors. Amb aquesta victòria el CBI es refà de l'ensopegada contra els lluïsos de Gràcia i segueix amb esperances d'ocupar les posicions altes de la classificació.

El CBI ha jugat un gran partit i només ha tingut ocasió de patir en el primer quart on el parcial ha estat de 18 a 16. Els jugadors del Reus han estat poc encertats en atac i la defensa de l'Igualada tampoc els ho ha posat fàcil. Els jugadors blaus han aconseguit un avantatge màxim de 25 punts en el darrer quart.

Amb aquesta nova victòria l'Igualada acomula sis victòries i quatre derrotes, un resum que el manté en la part mitja-alta de la classificació i li permet seguir somiant en els llocs alts de la taula. En declaracions a Ràdio Igualada, l'entrenador Joan Isart ha explicat que el seu equip no té marge d'error si vol aspirar als llocs més alts i que necessiten treball i necessitat per seguir escalant posicions.

La setmana vinent l'Igualada s'enfrontarà al Viladecans.

CB Igualada: Richi, Carles 15, Valentí, Marc 16, Manel 4 -cinc inicial-Custo 2, Pepo 10, David 22, Jordi 8, Albert 12, Edu 4, Quim 1.

Reus: Navas 12, González 4, Sánchez 29, Mallafré 13, Marín 8 -cinc inicial-