Un Cerdanyola persistent fa suar la victòria a l'Aqua Igualada

El paper de la portera igualadina, decisiu a la represa

Dimarts, 24 novembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Amb una prèvia del partit emotiva, dedicada a l'àvia de la jugadora Elba Garreta -que moria divendres-, l'Aqua Igualada afrontava un partit molt dur a Cerdanyola.

L'Aqua Igualada va guanyar a Can Xarau, Cerdanyola, aquest dissabte a la tarda. El partit de les igualadines va ser d'allò més emocionant. Dos gols de la màxima golejadora de l'equip, la capelladina Mertixell Martínez, van donar tres punts molt lluitats però que, tot i fer un bon partit, no van saber adormir-lo amb el marcador favorable i van patir en excés després del gol local.

Les noies de Raül Ramírez i Harry Mora van engegar el matx còmodes. La intensa pressió que exercien va donar fruits al minut 11, en recuperar Laura salvador una bola a camp del Cerdanyola i assistir a Meritxell Martínez, sola a l'àrea, que marcava el primer gol en un xut potent (0-1). El Cerdanyola intentava reaccionar i creava les primeres ocasions clares. Però el festival de la portera igualadina, Laia Navarrete, tot just començava. Les locals no aconseguien entrar a l'àrea anoienca i provaven el xut exterior que desfeia sense problemes la Laia. Amb el partit controlat per part de les igualadines, s'arribava al descans amb el marcador favorable.

A la represa, Meritxell Martínez marcava el segon gol en un atac estàtic amb assistència de la Raquel Bernadas, amb tota la defensa local dins l'àrea (0-2). Era el minut cinc de la segona part. Poc després, un xut desviat per Laia Pera va posar les vallesanes de nou dins el partit. El darrer quart d'hora de joc seria molt intens. El Cerdanyola ho intentaria fins el darrer moment, però van topar amb la portera Laia Navarrete, infranquejable.