El CF Igualada aconsegueix la seva primera victòria

CF Igualada, 2 - FC Vista Alegre, 1

Diumenge, 30 setembre 2012. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
El Club Futbol Igualada va assolir aquest cap de setmana la seva primera victòria en aquesta temporada davant el FC Vista Alegre, després de remuntar un gol en contra del conjunt visitant.

Arxiu.

Aquest diumenge el CFI disputava la quarta jornada de lliga amb tres derrotes consecutives des de l'inici oficial de temporada. El rival, el Vista Alegre de Castelldefels es trobava tan sols amb dos punts més que els anoiencs a la classificació. Així, i en un partit a Les Comes, era un dia clau per aconseguir la primera victòria i fer un canvi de rumb a l'equip.

Durant la primera mitja hora els dos equips van tenir ocasions per encetar el marcador, però era l'Igualada qui dominava més el joc, mentre que el Vista Alegre jugava més al contraatac. Tot i així, i en una d'aquestes jugades, al minut 32, eren els visitants qui s'avançàven fent el 0 a 1. La resta de minuts fins al descans van ser més descontrolats i s'arribà a la mitja part amb aquest resultat.

En el segon temps, els homes d'Isidre Tarrés van sortir a per totes, lluitant per igualar el marcador advers. La recompensa arribava al minut 73, quan Joni de penal feia el gol de l'empat. El partit es posava interessant i el CFI començava a creure en la victòria. Tot i les moltes arribades del conjunt rival, a falta de cinc minuts pel final, Fran, després d'una gran jugada per la banda esquerra, posava el 2 a 1 al marcador i donava al conjunt blau la seva primera victòria.

Els últims minuts varen ser de patiment, esperant a què l'àrbitre xiulés el final, ja que el Vista Alegre encara va tenir alguna ocasió que acabà al pal.

CF Igualada: Yannick, Cortada (45' Diez), Baraldés, Enric, Palet (42' Marí), Fran (87' Ton), Pagès, Joni, Salinas, Simón (64' Gerard) i Bacha.

Vista Alegre: Plana, Carmona (63' Segura), Garcia, Roger, Moro, Villa (77' Jaroba), Naoufal (45' Joni), Padilla, Alberto, Brinquis (67' Jonatan), Pujalte.

Àrbitre: Hernàndez Gacho. Explulsió de Baraldés (79') i Segura (83').

Gols: 0-1 Brinquis (32') 1-1 Joni (p. 73') i 2-1 Fran (85')