El CF Igualada desperta i destrossa al Manresa

Primera victòria a la gespa aquesta temporada, amb una segona part esplèndida dels blaus

Dilluns, 21 octubre 2019. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Hi ha partit, o més ben dit, hi ha lliga. Cap resignació. Fins ara, els blaus havien estat en un pou, més de resultats que no pas de joc, però la situació es va capgirar i de quina manera. Els de Moha agafen aire després de derrotar per 3 a 0 al Manresa.

Eufòria al vestidor blau, després del 3 a 0Primers punts de la temporada, amb una victòria ressonant, a més. Els blaus tenien un partit clau per davant contra un sempre exigent CE Manresa, un dels altres equips que van pujar la temporada anterior (i contra el que els igualadins no havien ni pogut treure els punys). Dues dinàmiques totalment oposades que s'enfrontaven al 'derbi'. Els homes de Moha ho van resoldre amb un 3 a 0, cimentat en una gran segona part.

L'Igualada començava avisant molt d'hora en una aproximació local on Martí no arribava a rematar per molt poc. Els minuts anaven passant i cap equip era capaç d'aconseguir dominar mitjançant la possessió ni les ocasions. El Manresa hauria pogut fins i tot marcar, però la pilota trobaria el pal. Es va arribar al descans a les Comes, sense que el marcador és mogués.

Tot canviaria a la represa. Al minut 52, Martí Just rematava un còrner per posar l'1 a 0 i animar a l'afició local que veuria el primer gol dels blaus al Municipal. Tot seguit, el Manresa intentaria refer-se pero l'Igualada va contenir els atacs dels del Bages amb solvència. Un gran contratac blau al minut 76, comandat per Gulias, l'acabava finalitzant Franco a boca de canó. I l'alegria no acabaria aquí ja que Grifell trobaria fortuna en un tir llunyà al minut 84 que, després de tocar en un defensa, entrava fregant el pal. L'equip suma sis punts (tres d'ells per l'exclusió del Reus) i ara visitarà al CE L'Hospitalet.