L'Igualada Rigat encarrila la classificació amb una golejada a Suïssa

Recital ofensiu dels arlequinats a la pista helvètica amb cinc gols de Jordi Méndez

Dilluns, 21 octubre 2019. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Partit sense història però amb molts gols contra un dèbil Wimmis, a terres helvètiques (1-10). Queda la tornada, però els igualadins van enllestir la feina amb un partit efectiu i implacables en atac.

Els igualadins van posar setge una i altra vegada a la porteria suïssaEls arlequinats van fer els deures en el seu debut a la World Skate Europe Cup en imposar-se per 1 a 10 al Wimmis. Deixen l'eliminatòria gairebé sentenciada. Els homes de Cesc Linares van dominar totalment el partit i van aconseguir una renda que els permetrà tornar-se a concentrar a l'OK Lliga (aquest dimarts s'enfronten al Lloret). Els igualadins van marcar molt d'hora. Al minut 3 Bernat Yeste va fer el 0 a 1 rematant al pal llarg una assistència interior. Vuit minuts més tard Méndez va fer el primer dels seus cinc gols 'particulars', amb una passada de Ton Baliu. El mateix Méndez va veure porteria dos cops més abans del descans. La primera, enviant la bola prop del travesser després d'una assistència des de darrere de la porteria. I la segona amb una mitja volta al pal llarg. El 0 a 5 amb el qual es va arribar al descans va ser obra de Pla amb un remat a l'escaire.

A la segona part, els de Linares van tornar a fer cinc gols. Un de Bars amb una contra amb César 'Tety' Vives; un de Ton Baliu jugant en superioritat, i assistit per Palau i un altre de Vives en un compte a passiu des de mitja pista. Els dos últims van ser de Méndez, a les acaballes del partit: el primer un contraatac orquestrat amb Roger Bars i el segon i últim, en una altra contra, aixecant i picant la bola. El gol de l'honor local el va fer Kevin Gmür en una FD per blava a Bernat Yeste. Amb aquest bon resultat, els homes de Francesc Linares afronten ja el pròxim compromís de la competició domèstica, aquest dimarts 22 d'octubre contra el Lloret, fora de casa.