El CF Igualada es complica la vida amb una derrota contra el San Cristóbal

Els blaus cauen davant un equip local que va marcar els tres gols de còrner

Dimarts, 15 octubre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els blaus sumen una nova jornada sense puntuar a Tercera Divisió. Malgrat fases de bon joc, l'equip que dirigeix Moha no va trobar premi davant uns locals molt més efectius.

L'equip anoienc, de groc, no va poder reeixir en la seva visita al San CristóbalTres gols de còrner van condemnar a l'equip de Mohamed el Yagoubi que, com a única nota positiva -dins una situació molt dolenta-, va poder marcar un gol, tan difícil de veure en aquest moment. El blau visitaven un camp complicat, el Municipal de Ca n'Anglada, de petites dimensions, contra un equip que no té miraments a l'hora de jugar de manera directa. Els locals van imposar-se sobre el joc de toc de l'Igualada (3-1),

El matx era molt travat des d'un principi. Cap dels dos conjunts era capaç de generar ocasions a favor. Al minut 20, però, en un córner, els locals es van avançar en el marcador. Però els jugadors de Moha, lluny de caure en el desànim, van començar a mostrar el seu nivell de joc. Les oportunitats dels igualadins s'anaven succeint, però les aturades del porter local i el pal, van impedir l'empat.

Després, el panorama va empitjorar amb la lesió de Llobet i el segon gol local, tot just abans del descans, de nou, de córner. A la represa, els anoiencs van sortir a per totes, però una altra vegada, en un córner, tercer gol dels terrasencs. Cop molt dur, pel que s'havia vist al terreny de joc. A partir d'aquell moment, els blaus ho van seguir intentant, sense èxit, fins al minut 90, quan Bernat marcava el gol de l'honor, concloent el partit amb el resultat de tres a un. L'equip seguia mostrant una bona imatge, però la contundència a les àrees no està permetent que sumi punts. El dissabte vinent, l'equip rebrà al Manresa, a Les Comes.