L'Igualada Rigat tomba al Vic i continua la seva ratxa de triomfs

Són colíders i aquest dissabte engeguen competició europea

Dilluns, 14 octubre 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

L'OK Lliga ha començat de manera immillorable per als arlequinats, que compten els partits per victòries. Els igualadinistes es van avançar i a la represa van fer dos gols més per vèncer a uns vigatans combatius (3-2).

L'Igualada Rigat més golejador de la dècada també sap guanyar amb marcador ajustat. Ho va demostrar dissabte quan va guanyar per 3 a 2 a un bon CP Vic. Firma un inici espectacular de quatre victòries en quatre partits. Els de Francesc Linares es mantenen colíders amb el Deportivo Liceo, amb 12 punts. És un dels millors registres dels arlequinats des de la seva època daurada.

El matx va començar amb un bon joc d'atac dels igualadins i un Vic que hi replicava amb persistència. El partit era molt ajustat i el marcador no es va moure fins el tram final de la primera meitat, amb un remat creuat de Ton Baliu en una contra. Però els visitants van aconseguit empatar quan mancaven 39 segons amb una bola escopida de 'Litus'. El joc podria haver canviat si només arrencar la segona meitat (es portaven jugats 66 segons) Jassel Oller hagués encertat en un llançament de penal. L'1 a 2 no va arribar des de la pena màxima i els arlequinats van posar per per davant amb un gol de Roger Bars (minut 30) i un posterior de Marc Palau (minut 35).

Els vigatans no van afluixar i van reduir diferències amb una bola aixecada de Font. A l'últim minut els osonencs van jugar sense porter i van tenir alguna bona ocasió per empatar el partit però finalment els tres punts es van quedar a les Comes. Ara, l'Igualada Rigat afronta una altra setmana de doble partit: dimarts partit d'OK Lliga visitant al Lloret; i dissabte, debut a la competició europea  a casa del Rollhockeyhalle Herrenmatte – Wimmis (Suïssa).