El CF Igualada empata a casa contra el líder

CF IGUALADA 1 - UE TÀRREGA A 1

Diumenge, 28 novembre 2010. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
Els jugadors igualadins s’enfrontaven aquest diumenge a un partit difícil: jugaven a casa però ho feien contra el líder, el UE Tàrrega ‘A’. Al final, un empat després de patir força, amb una primera part de clar domini local i un segon temps en què el CFI ja ha passat més desapercebut.

Imatge d'arxiu, Club Futbol Igualada

EL CFI ha sortit molt motivat en la primera part, pressionant amb força uns targarins que no s’acabaven de situar. Els locals s’han avançat en el marcador al minut 22, amb un gol d’Isma, i amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part, sense que els visitants poguessin remuntar ni els igualadins sentenciar el partit.

Al segon temps, els homes del CFI han sortit un xic més relaxats, comptant que guanyaven per 1 a 0, i això ha fet que el Tàrrega creixés. Finalment, un penal a favor dels visitants al minut 19 ha fet pujar l’empat a 1 al marcador. El CFI ho ha anat intentant, però la pilota ja no ha entrat més a la porteria contrària.

De totes maneres, un punt per al CFI i sobretot el fet d’haver empatat amb el líder de la classificació. La setmana vinent els igualadins s’enfronten al Blanes, que va tercer per la cua.