El CF Igualada s'emporta tres punts de Gavà per seguir somiant

Lliçó de resistència dels de Moha, que van jugar 64 minuts amb un home menys

Dimarts, 16 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els igualadinistes van combinar la brillantor i l'ofici per tombar el Gavà a domicili (1-3). Tres punts importants que mantenen a l'Igualada en el somni -difícil però matemàticament viu- de l'ascens.

Els jugadors de Moha es van emportar tres punts de Gavà després d'una gran primera part i, després, sofrint amb deu jugadors. Visitaven a un equip que s'està jugant no baixar de categoria, un CF Gavà, que encadenava tres victòries de manera consecutiva i que rebia a l'Igualada amb l'intenció de seguir amb la mateixa línia. Per la seva part, els igualadins no es volien despenjar dels llocs capdavanters, després de la derrota davant de l'Andorra i volien demostrar el seu nivell en un camp de primera fila com és el de la Bòbila. No van fallar.

La pinya dels igualadins després d'un dels golsI tot després d'uns primers minuts estèrils, amb tempteig i imprecisions al mig del camp, que provocava que no es veiessin ocasions de gol. Però, en una gran jugada de Franco, va forçar que li fessin un penal. Llobet no el va fallar i obria el marcador. Tan sols dos minuts més tard, una incursió per banda de Franco era aprofitada per Goran per ampliar el marcador.

El 0 a 2 augurava una situació favorable. No obstant, el matx va donar un gir inesperat, quan al minut 26, Iñaki va ser expulsat per unes mans a dins l'àrea. El penal va ser errat, però s'obria un nou panorama d'enfrontament, amb uns blaus en inferioritat. Afortunadament, Joel, just a les acaballes de la primera meitat, amb un xut de falta magistral, feia el tercer. A la segona part s'hauria de sofrir.

A la represa, els locals van posar setge a la porteria d'Alfonso, amb constants centrades i un joc molt vertical. Al minut 66, el Gavà retallava distàncies, però l'ofici dels igualadins va ser suficient, com per mantenir l'avantatge i sumar els tres punts. Amb aquest resultat, l'equip es manté a la part alta de la classificació i marxa a l'aturada de Setmana Santa amb 49 punts.