L'Igualada HC segella la seva classificació per a la CERS

Tot i la derrota a Riazor (7-2)

Diumenge, 14 abril 2019. 19:37. Redacció AnoiaDiari.

Victòria clara -tot i que no tan contundent com podria semblar pel resultat- del Liceo davant un Igualada que, malgrat la derrota, ha segellat la seva classificació per a la Copa de la CERS.

"Crec que el càstig és molt excessiu pel plantejament i el partit de l'Igualada. Hem tingut molts moments per ajustar el marcador i no hem estat encertats; amb aquests rivals ho pagues" va manifestar l'entrenador igualadí, Ferran López, en finalitzar el partit.

Els arlequinats, que a causa del retard del vol no van arribar a la pista amb les millors condicions, es va trobar amb un gol molt matiner. Al cap de 48 segons de l'inici, Miras avançava els locals al marcador. Tot i que Vives igualava el resultat al minut 10, els locals van tornar a obrir una escletxa al minut 12, amb un remat exterior de Mayero, i al minut 20 amb un altre xut des de la distància de Coy. A la represa, els igualadins desplegaven el seu millor joc i Méndez retallava distàncies al minut 1 i 22 segons. Un miratge. Perquè els gallecs aconseguien quatre gols seguits amb els quals s'arribaria al 7-2 definitiu.

Després d'uns dies de descans, l'Igualada reprendrà la competició a casa contra el Barça, líder indiscutible de la competició, que podria celebrar el títol a Les Comes. Els igualadins són sisens a la taula, superats pel Lleida, a 2 punts, el Reus, el Noia, el Liceo i el Barça, que no perdut cap partit a l'OK Lliga.