CF Igualada Infantil B: millora en el joc i empat

Castellar V. 2 - CF Igualada 2

Dimarts, 26 gener 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Millora evident en el joc i la forma física del CF Igualada, que li ha permès aconseguir un més que merescut empat al camp d’un dels equips capdavanters del campionat. Partit emocionant, en què els dos equips han anat empatant successivament el marcador; a la mitja part 1-1, i al final del partit 2-2.

Infantil B. 1a Divisió. Grup 9. 16a jornada (23/1/2010)

Castellar V : Beumala, Pulido, Mercado, Vergés, Sánchez, Navarro, Pérez, Carricondo, Oriol, Saavedra, Smith. Suplents: Gallardo, Valldeperes, Luque, Moya, Viñas, Perelló, Sánchez.

CF Igualada: Jaume,Pregonas, Juan, Guillem, Aleix, Ronaldo, Joel, Edu, Marc, Pol Felip, Ezequiel. Suplents: Andrés, Prieto, Joan, Pol, Oriol.

Gols: Min, 10, 0 – 1 Guillem; Min. 19, 1 – 1; Min 39, 1 – 2 Ronaldo; Min 44, 2 – 2.

Després d’un inici de partit amb domini altern, sense ocasions clares, l’equip igualadí s’avança en el marcador gràcies a un gol de Guillem, en una mitja volta dins l’àrea envoltat de defenses, que sorprèn al porter. El joc d’uns i altres era molt diferent: l’Igualada tocava i combinava, elaborant el joc, mentre que l’equip local feia un joc més directe, llençant pilotes llargues per aprofitar l’envergadura dels seus davanters, i empleant-se amb duresa en accions puntuals. Així arriba el gol de l’empat, en una pilota en profunditat que és aprofitada pel davanter per aixecar-la davant la sortida del porter. El joc seguia igual i als minuts final l’equip igualadí gaudeix d’una oportunitat per marcar, els xuts seguits són refusats per la defensa.

La segona part comença amb el mateix guió, i Ronaldo aconsegueix el segon al rematar, sense parar, una centrada de córner, creuant la pilota al fons de la xarxa. A partit d’aquell moment el Castellar s’aboca a l’atac conscients de la importància dels tres punts, fent-se amb el domini del partit i robant la pilota a l’Igualada –que pateix quan no la té-. Primer el pal evita el gol, però en la jugada següent, després de dos pals seguits de remats dins l’àrea petita, aconsegueix l’empat. El domini es asfixiant i una altra vegada el pal i dues pilotes tretes molt bé per Pol eviten la derrota. L’Igualada es va treient el domini de sobre i Guillem –que és agafat-, després d’una dura entrada a Ronaldo, s’escapa i el seu xut davant el porter surt fora per poc. L’Igualada es fa amb el domini i els minuts finals, amb la pilota controlada, és més tranquil del que es preveia.