Al CF Igualada li sobren tres minuts per quedar-se tres punts

Bon partit dels blaus que van empatar a tres contra el Santboià

Dilluns, 19 setembre 2016. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Primer punt de la temporada pels nois de Ton Mayor, en un partit en el que podrien haver tret més rèdit. El domini i futbol control que van exhibir aquest diumenge a Les Comes només es va traduir en un punt contra el Santboià (3-3).

La primera victòria de la temporada pels blaus va ser a tocar de la mà. Per joc es podria haver quedat al municipal igualadí, però els partits són de 90 minuts i el Santboià va treure petroli en els darrers compassos del partit, quan totes li van pondre i va assolir un agònic empat a tres. L'èpica, en remuntar un 0 a 2, l'havia posat l'Igualada. El conjunt anoienc iniciava el partit amb bon domini i control de la pilota, a més d'una forta pressió a camp contrari. Però, una vegada més, en el primer corner, després d'un rebuig, els visitants van marcar de cap. El control dels homes de Ton Mayor no es va traduir en res a la primera part. I just en engegar la represa, en un contracop, el Santboià feia el 0 a 2.

El Santboià va posar les coses difícils a l'IgualadaEl millor joc del CF Igualada, una vegada més, no es reflectia encara al marcador. Però, de cop i volta, la situació es va capgirar amb tres gols quasi consecutius dels blaus. El minut 53, el primer, de Martí Just que feia una gran galopada, s'escapolia de dos contraris i amb toc suau posava la pilota dins la xarxa. Sergi empatava el minut 56, quan va xutar la pilota després d'un rebuig de la defensa del Santboià. El 3 a 2 el feia Eric, el minut 59, amb un fort xut per banda dreta, molt escorat.

Tot feia pensar que els tres punts es quedarien a Les Comes, però era ja el minut 87 quan un malentès entre defensa i porter anoiencs deixava la porteria buida i propiciava l'empat del Santboià. Encara al minut 93, una nova galopada i xut de Martí Just van posar la por al cos dels visitants, però la pilota va sortir fregant el travesser. Podria haver estat el 4 a 3.