El CF Igualada només s'emporta un punt d'Andorra

Els homes de Moha van ser superiors en els darrers compassos, però no van trobar el gol

Dimarts, 13 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Segon partit consecutiu sense guanyar dels blaus, en aquesta ocasió en una visita al país pirinenc (0-0). Ara, els anoiencs esperen el Gavà dissabte per tornar al camí del triomf.

L'Igualada només es va endur un punt d'Andorra després de 90 minuts molt intensos. El partit va començar amb un plantejament bastant clar per part dels dos equips, amb un Andorra que pressionava molt amyunt i que intentava dificultar la sortida de pilota blava. En els primers minuts, ho van aconseguir, però mica en mica, els blaus van aconseguir trenar diverses jugades de perill que no es van poder materialitzar.

Els igualadins van portar el pes ofensiu en els darrers minuts a AndorraL'enfrontament va ser molt igualat i costava veure qui l'acabaria decantant cap al seu costat. Mancava encert en l'últim terç de camp. S'arribava al descans amb empat a zero, al marcador. Els segons 45 minuts van encetar-se amb una tònica molt semblant. L'Andorra intentava buscar l'esquena de la defensa blava, que es mostrava molt sòlida al darrere. Els anoiencs seguien treballant i els canvis de Moha van donar molt aire a un equip que aniria a més.

En els darrers compassos, els andorrans van començar a perdre l'ordre defensiu, cosa que va saber aprofitar l'Igualada per generar constants arribades. Però la pilota no volia entrar. Simón, al minut 90, amb un gran xut des de fora l'àrea va estavellar l'esfèric al travesser. L'equip suma ara 19 punts.