El CF Igualada perd contra el líder en un camp massa petit

Benavent 2 - CF Igualada 0

Diumenge, 25 gener 2009. 21:36. Redacció AnoiaDiari.
EL CF Igualada ha tornat avui a sumar una nova derrota, aquesta vegada a casa del líder, el Benavent, que amb 44 punts, es manté líder des de fa setmanes. El camp, de gespa natural i bastant més petit respecte al que estan acostumats, ha estat una complicació més pels igualadins.

RESULTATS 1a Catalana

CLASSIFICACIÓ

Benavent - Igualada

L'Igualada a plantat cara al conjunt de Mauro Ravnich, però el Benavent continua comptant per victòries els enfrontaments amb l'equip igualadí en competició oficial (6 partits, 6 victòries). El Benavent es manté al capdavant de la classificació encadenant 7 partits sense coneixer la derrota.

Tal i com marca la tradició en la festa major de Benavent, les pubilles i hereus s'han encarregat de efectuar la sacada d'honor d'un partit precedit per les males condicions meteorológiques del dia anteriror que havien deixat força afectades diverses zones publicitaries adjaçents al terreny de joc. Tot i això, i just quan la pilota ha començat a rodar, arribaria la primera ocasió clara de gol per al Benavent, en una pilota morta dins l'àrea petita que en primer lloc Rey i desprès Peña, no han sabut convertir en gol davant la bona tasca defensiva d'un Igualada.

Desprès d'aquest inici, els visitants han demostrat que no venien a pendre el sol en el Municipal, quan en el minut 9, Pedro en un gran contraatac, superava a Ballesteros però molt atent Hernandez refusava sota pals el que haguès significat el 0-1 en el marcador. Desprès d'aquestes dues accions, el partit lluny de tornar-se avorrit, ha estat molt actiu en tot moment, tot i que les opcions clares de gol per part de tots dos equips han estat escasses. La més clara a peus de Rey en el minut 45, qui desprès d'una passada de Goyo rematava de xilena des del punt de penal i totalment lliure de marca per a que el porter Pablo evitès el que haguès significat un golàs del davanter del Benavent.

Ja en la segona meitat, Rey ho tornava a provar ben aviat en el minut 50, quan superava al seu marcador en banda esquerra i enviava un fort xut que Pablo amb una excel·lent aturada enviaria fora.

En el 55 arribaria una clara opció per als de l'Anoia, quan Batanero llançava una falta lateral, que Ballesteros no encertava a blocar, la pilota sortia fregant el travesser de la porteria del Benavent en un bon ensurt per l'equip de Mauro Ravnich. Tres minuts més tard, Riera aprofitaria una pilota d'una segona jugada, per des de prop de 30 metres enviar la pilota al fons de la xarxa amb un gran efecte que feia inútil l'estirada del porter visitant.

Amb el marcador a favOr, el Benavent ha jugat més cómode sobre el terreny de joc, i podria haver ampliat més la distància en el marcador, en un parell d'ocasions no transformades.

Per la seva banda,els igualadins, buscaven l'empat que apunt estava d'arribar en el minut 79, quan Gerard enviava una centrada que no trobava rematador dins l'àrea petita en el que podria haver significat l'empat. Tan sols dos minuts més tard Batanero era qui amb un xut des de la frontal posava en perill la porteria de Ballesteros però la pilota sortia fora per escassos centímetres. Davant l'intensitat en el joc generada per l'Igualada en els últims minuts, el Benavent ha intentat mantenir la posessió en els últims minuts de partit per control·lar el joc. Ja en les acaballes del partit Jesus Rey aprofitava un refús de Goyo en defensa, per controlar dins l'àrea gran i enviar un xut creuat al fons de la xarxa, en una jugada que els igualadins hann qualificat de "bastant possible fora de joc".

La setmana vinent l'Igualada rep a casa el Vilafranca 6è en la classificació, a 14 punts dels igualadins.