El CF Igualada suma un punt important a Balaguer

L’Igualada va empatar a 2 al camp del Balaguer

Dilluns, 11 maig 2015. 15:00. Otger Gabarró.

Els igualadins van sumar un punt important ahir a domicili al camp del Balaguer, després de saber remuntar un 2-0 inicial en contra. Tot i el punt sumat, l'Igualada segueix en zona de descens

L'Igualada ha sabut patir aqiest passat diumege al camp del Balaguer per endur-se un punt fonamental per les aspiracions a salvar la categoria. El partit s'ha començat a posar difícil al minut 38 de la primera meitat, quan el Balaguer ha col·locat l'1-0 al marcador amb un gol de Sánchez. Després del gol el partit s'ha mantingut igual al lluminós fins els últims 15 minuts, on hi han hagut 3 gols entre els dos equips. L'Igualada buscarà sortir del descens contra el Tàrrega a Les ComesPrimer han sigut els locals els que han posat el 2-0 amb un gol de Darias. Però després ha arribat la remuntada igualadina amb dos gols de Palet, una a falta de poc més de deu minuts pel final i el segon de penal a falta de només un minut pel final. El partit ha acabat amb aquest 2-2.

Proper partit

L'Igualada buscarà allargar la ratxa de partits sense perdre, que ja en són 3, per sortir de la zona de descens. El partit serà a Les Comes contra el Tàrrega.