El CF Igualada tomba el Rubí i entra a la zona tranquil·la

Els blaus han sumat 19 dels darrers 24 punts

Dimecres, 26 abril 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Un treballat triomf contra el Rubí per 1 a 2 ha servit als blaus per aparcar les urgències gairebé del tot. Se situen en desena posició. Ara, resta acabar la temporada amb nota.

Els homes de Dani Gimeno van firmar una victòria a domicili a Rubí per situar-se a la desena posició i escapar-se del descens. Els blaus sabien que era un dia per endur-se els tres punts cap a Les Comes i seguir amb la bona dinàmica de l'equip. Els gols de Peña i Abdel contribueixen a impulsar als anoiencs cap a la zona mitjana després de mesos a la UCI.

El partit engegava de la millor manera: control de pilota per part dels igualadins, que anaven creant successives ocasions de gol. Tant és així, que al minut 11, Peña, rematava amb el cap a la xarxa, després d'una gran jugada col·lectiva. Els de Dani Gimeno, estaven en una situació molt comòde, amb el control de l'esfèrica. I amb tot, la insistència dels locals va donar fruit deu minuts més tard. Van aconseguir igualar el matx a partir d'un contracop.

Ja a la represa, l'Igualada va fer un triple canvi, amb l'entrada d'Abdel, Eloi i Güell. Els igualadins van reprendre el control del partit i, al minut 46, ben aviat, Abdel va avançar de nou als blaus. Amb l'avantatge al marcador, els visitants van dominar els 'tempos' del joc i van generar ocasions de gol molt clares. No es van transformar, però l'equip no patia. Al final, tres punts més al sac. I una ratxa triomfal, en la que els blaus han conseguit 19 punts dels últims 24 punts jugats. Diumenge vinent, els igualadins reben el Suburense, equip de la zona baixa, i una altra ocasió per incrementar l'avantatge.