EL CF Igualada torna al 16è lloc de la taula

CF Igualada 5 - Masnou 3

Diumenge, 22 març 2009. 20:43. Redacció AnoiaDiari.
El CF Igualada suma tres punts molt importants per allunyar-se de la zona de descens. Altra vegada a la 16a posició, els blaus han protagonitzat un bon partit aquest diumenge. una primera part fluixa per part dels dos equips i una segona meitat amb un Igualada brillant que s'ha pogut "permetre el luxe" de marcar un gol en pròpia porteria. CLASSIFICACIÓ

RESULTATS

CLASSIFICACIÓ

CF Igualada - Masnou    foto de Miguel Romero

La primera part ha estat estranya, tots els jugadors ho han notat, una primera part fluixa, sense intensitat, i amb jugades impròpies fins i tot d'un amistós. La manca de ritme d'un i altre equip ha costat a l'Igualada el 0-1 al minut 20.

No ha estat fins al tornar del descans que els locals han sabut ensenyar les cartes. ja a l'inici han demostrat l'empenta i ganes que no s'havien ni insinuat a la primera part i al minut 10, en una jugada per banda d'Isma, ha finalitzat amb l'empat a 1, mab un gol de Batanero. Deu minuts després, amb una jugada individual de l'Isma a disn l'àrea, els igualadins s'avançaven, 2-1 i al 25, una bonica jugada de l'Enric, que ha començat a la banda i ha acabvat ficant-se dins l'àrea ha transformat el marcador en un 3-1.

El 4-1 ha arribat deu minuts després, a càrrec de Gerard, i el Masnou retallava distàncies; amb Batanero lesionat i sense cap canvi possible perquè tots tres havien estat esgotats, els igualadins jugaven amb un menys i el Masnou marcava el 4-2.

Un penal sobre Enric era transformat per Pedrito en el 5-2 al minut 43, i el Pol deixava escapar, dos minuts després, un gol mes al no transformar un segon penal favorable als locals.

La jugada "tonta" del partit ha estat al minut 46 de la segona part, en una jugada on porter i defensa no shan entès i els igualadins han marcat un gol en pròpia porteria, el 5-3 definitiu.

Amb aquesta victòria els Igualadins tornen al 16è lloc de la classificació, passant altre cop per davant del Poble Sec.