Victòria d'un gran Igualada que ja és líder de 1a Catalana

L’Igualada es va imposar ahir al camp del Suburense per un clar 1-4

Dilluns, 23 novembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Victòria solvent de l'igualada al camp del Suburense per 1-4 mostrant bon joc i anotant grans gols. Amb els tres punts els anoiencs passen a ser líders del seu grup de primera catalana

La primera part va estar dominada pels igualadins tant pel que fa a nivell de joc com a les ocasions de gol. Durant tota la part les arribades a la porteria local van ser constants, però el primer gol va arribar per part del Suburense, que al minut 45 van aconseguir l'1-0. L'Igualada, però, estava decidit a no deixar que els locals anessin al descans guanyant i van empatar amb un golàs des de fora de l'àrea de Fran. En la represa el Suburense es va quedar amb 10 homes després d'una expulsió per doble targeta groga al minut 51. Això ho va aprofitar l'Igualada per aconseguir anotar el segon gol, que feia justícia aImatge del partit d'ahir les gran ocasions de les quals estaven disposant els igualadins que portaven el ritme del partit en tot moment. El final del partit va ser igual que el final de la primera meitat, ja que altre cop es van veure dos gols. En aquesta ocasió els gols van ser pel costat anoienc i van posar l'1-4 al marcador que donava els tres punts als igualadins. Amb la victòria l'Igualada encapçala el seu grup de Primera Catalana amb 22 punts.