El CFI cau a Sant Carles de la Ràpita

St. Carles de la Ràpita 4 - CF Igualada 2

Dimecres, 8 desembre 2010. 14:15. Redacció AnoiaDiari.
L'Igualada ha viatjat aquest dimecres festiu a Sant Carles de la Ràpita per afrontar una jornada poc afortunada per a l'equip de José Luís Ruiz. Malgrat que en la primera part els igualadins s'han posat dues vegades per davant al marcador, el resultat final ha estat clarament desfavorable pels visitants que no han pogut sumar cap punt en la classificació. El partit ha estat condicionat per l'expulsió d'Oriol i la lesió de Ribalta.

L'Igualada ha obert la llauna i Oriol Dot ha marcat el primer gol, però l'alegria ha durat poc, ja que al 25 de la primera meitat, l'àrbitre ha expulsat l'autor del primer gol de l'Igualada i ha xiulat un penal que els locals han aprofitat per empatar el partit. La pena màxima ha tornat a ser protagonista abans de finalitzar la primera part i Pedro ha llençat un penal tornant a posar l'Igualada per davant en el marcador. Quan semblava que els visitants podien arribar a la mitja part amb superioritat de gols, Sergi Grau ha marcat el segon de la Rapitenca.

El partit ha estat clarament condicionat per la inferioritat numèrica de jugadors amb la que ha hagut de jugar l'Igualada durant bona part del partit. Amb 10 homes sobre el terreny de joc, l'equip de José Luís Ruiz ha encetat la segona part encaixant un tercer gol. Les coses s'han posat complicades pels blaus i quan les esperances defallien, Ribalta s'ha dislocat el colze. Aquesta desafortunada lesió no només ha parat el partit durant més de 10 minuts sinó que ha deixat l'Igualada amb només nou jugadors a falta d'11 minuts pel final. La rapitenca ha marcat el quart gol que tancava el marcador amb el 4-2 definitiu.