El CFI empata a casa en un partit poc lluït

CF IGUALADA 1 – 1 GUÍXOLS AD

Diumenge, 31 octubre 2010. 19:45. Redacció AnoiaDiari.
Els homes de José Luis Ruiz tan sols han pogut aconseguir un empat a Les Comes contra l’equip de Sant Feliu de Guíxols, vuitè classificat, amb gols del local Epitié al minut 24 i del jugador del Guíxols, Roca, al 82 de partit. El Club Futbol Igualada ha disputat aquest diumenge la desena jornada de lliga de Primera Catalana davant d’un Guíxols força lluitador, però que no ha brillat en el seu joc. Els anoiencs afrontaven aquest matx amb nombroses baixes, a causa de les expulsions de Gumà, Ribalta i Enric la jornada anterior al camp del Vic.

Cap dels dos equips han mostrat un joc de continuïtat, amb accions força contundents, sobretot per part del Guíxols. Tot i això, al minut 24, en la primera ocasió de gol de l’Igualada, Epitié, de cap, feia pujar l’1 a 0 al marcador. El partit ha seguit sense domini de cap dels dos rivals, però amb jugades de contraatac perilloses per part dels visitants.

En la segona part, el partit ha seguit igual, amb un bon nombre de targetes grogues tan a un com a l’altre equip, però el Guíxols ha vist l’oportunitat d’igualar el marcador amb l’expulsió de Sergio Torres, al minut 66, que deixava l’Igualada amb un home menys. Tot i això no ha estat fins al minut 82, que en una jugada de contraatac, el Guíxols ha empatat el partit de la mà de Roca.

S’ha arribat doncs al minut 90 amb l’empat a un com resultat definitiu, i l’Igualada ha sumat un punt a Les Comes, a l’espera d’enfrontar-se amb el Sant Cristóbal. La directiva del Club Futbol Igualada ha anunciat també, que des del pròxim partit a casa, tots els partits a Les Comes es jugaran en horari d’hivern a les 12:30h.