El CFI ensopega contra el Balaguer (3-1)

Els blaus s’han endut una nova derrota a l’Estadi dels de Balaguer

Dilluns, 23 gener 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

No hi va haver sort en el partit disputat ahir a la tarda a la capital de la Noguera. Els d'Igualada van sumar només un gol del jove Anselm Pasquina.

El fred es va fer notar durant tot el matx.Ja des del principi, la superioritat dels locals va ser evident. De penal, va arribar el primer gol dels de Balaguer. Que va ser molt celebrat per afició i jugadors, ja que en aquell moment passaven a ser líders de la classificació. Més endavant els blaus van anar guanyant força fins a dominar el joc i generar més ocasions. Al minut 29 arribà el primer xut igualadí a les mans del porter del CFB, del peu de Pasquina. Ell mateix, sis minuts més tard anotava el que va acabar sent l'únic gol dels de l'Anoia. Els següents gols del club local han estat als minuts 22 i 85, deixant el marcador final 3 a 1.