El CFI femení perd per un gol en un partit molt igualat

SANT GABRIEL, 3 – C.F. IGUALADA, 2

Diumenge, 14 setembre 2014. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
Les noies de l'Igualada es van desplaçar a Sant Adrià per disputar un partit amistós que els permetés preparar una mica més bé la segona jornada de lliga. El partit va començar amb un domini clar de les locals, un equip molt jove i amb ganes de donar bona imatge. Tot i així, qui es va avançar al marcador va ser l'Igualada al 33 de la primera quan en una de les moltes escapades per la banda de la Judit, va batre la portera del Sant Gabriel amb un bonic xut de vaselina.

La Núria evitant la trompada amb una rival. Foto: Elena Alert

L’avantatge duraria només un minut quan les blaves van aconseguir l'1-1 amb que s'arribaria al descans.

A la segona part, l'Igualada va sortit més decidit i va prendre el domini del partit en gairebé tota la durada d'aquesta meitat i amb la pressió feta, l'Araceli veu la portera adelantada i llança un fort xut des de la zona de tres quarts amb el que aconseguia tornar a avançar les igualadines.

Les locals no es van arronsar i van lluitar per aconseguir una victòria que van obtenir amb dos gols gairebé consecutius al final del partit.

Fitxa tècnica

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert, Araceli Barroso, Sara Bergadà (Marta Cuadras 46') (Judit 80'), Ari Rius (defenses), Núria Miquel, Jèssica Pablos, Míriam Solias (migcampistes), Judit Pablos (Stefany Ferrer 38'), Marina Salanova (davanteres). Entrenadors Santi Ramos i Paco Pablos.

GOLS: 0-1 Judit (33'), 1-1 (34'), 1-2 Araceli (72') 2-2 (84'), 3-2 (90')