El CFI perd per la mínima a domicili en el seu primer partit de la temporada

FC Ascó, 2 - CF Igualada, 1

Diumenge, 9 setembre 2012. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest cap de setmana han començat moltes de les competicions de futbol de la comarca. Si ahir es jugaven els primers partits de Tercera catalana dels equips anoiencs, avui li tocava a l'únic representant anoienc de Primera, el CF Igualada. Després d'una última temporada agònica patint pel descens dels blaus, enguany encaren la temporada amb algunes cares noves i amb l'ànim de mantenir el bon nivell a Primera.

Imatge d'arxiu

Els homes d'Isidre Tarrés jugaven aquest diumenge al camp municipal d'Ascó el seu primer partit de la temporada, contra el mateix rival amb el què es van enfrontar a l'últim partit de lliga a Les Comes el passat mes de juny, i en el què van aconseguir la victòria que els hi assegurava la permanència.

Després de varis amistosos durant el mes d'agost i el torneig de Festa Major, el CFI començava la lliga fora de cas davant un vell conegut. El partit transcorria amb normalitat i poc futbol durant la primera part, en què cap dels dos equips aconseguien arribar a la porteria contrària i arribant al descans amb empat a zero.

En el segon temps i ja al minut 72, era l'Ascó qui aconseguia obrir el marcador, amb un gol d'Ismael Rojas. Dos minuts més tard però, l'Igualada reaccionava, i de la mà d'Enric Palet feia el gol de l'empat. Al minut 76 semblava que les coses es posaven de cara per als de Tarrés, ja que Josep Ramon Torres veia la segona groga, i els de Tarragona es quedàven amb un home menys.

Tot i aixó, l'Igualada no aconseguia l'avantatge al marcador, i a falta de cinc minuts per finalitzar el partit, Denis Coch feia el 2 a 0 definitiu que donava els tres primers punts d'aquesta temporada als locals.

CF IGUALADA: Yannich Viles; Edu Cortada (Josep Diez 88'), David Baraldés, Enric Paredes, Enric Palet, Fran Arevalo, Pep Pagès, Jonny Fernández, Joan Salinas, Carlos Simón (Gerard Jorba 86') i Bachana Lominadze.

FC ASCÓ: Jordi Chine; Gerard Roca, David Sanchez (Raúl Garcia 83'), Josep Ramon Torres, Edgar Cañellas, Xavier Gabernet (Denis Coch 75'), Armengol Graus (Ismael Rojas 65'), Adrian Fernandez (Aleix Martí 84'), Joan Pijuan, Sergi Grau (Gerard Roige 58') i Josep M. Gavaldà.

Àrbitre: Ramos Sánchez.

Gols: 1-0 Ismael Rojas (72'), 1-1 Enric Palet (74') i 2-1 Denis Coch (85').

Proper partit

El CF Igualada jugarà el seu segon partit de la temporada el proper diumenge 16 de setembre, a les 17h al camp municipal de Les Comes davant l'FC Andorra, un nou equip en aquest grup de la categoria.