Les noies de l'Igualada fan una exhibició de joc al segon amistós de la temporada

CF Santpedor, 2 – CF Igualada femení, 5

Diumenge, 9 setembre 2012. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
A Santpedor, l'Igualada femení va fer, sobretot a la primera part, una exhibició de joc de toc i va demostrar una superioritat que li pot aportar molt rendiment durant la lliga.

La Noèlia aturant un penal

Des de la primera jugada es va veure que l'Igualada dominaria el partit, i només va caldre esperar 5 minuts perquè la Judit obrís el marcador després d'un control davant la portera que aquesta refusa malament i la Judit aprofita per marcar. L'atac insistent va provocar una empenta a l'àrea a la Mariona que l'àrbitre va assenyalar com a penal i la mateixa Mariona convertiria en el 0-2. I quan tot just s'arribava al minut 20, un mal refús de la defensa el recull la Mariona per tornar a marcar (0-3).

No s'havia arribat a la mitja hora de partit quan després d'una jugada per la banda la Jèssica va recollir la pilota que convertiria en el 0-4 amb que es va anar al descans després d'una primera part de domini total de les blaves que van desesperar les locals.

Al començament de la segona part, les igualadines van sortir més relaxades i les de casa amb una empenta que va canviar la decoració del partit fins al minut 20 en que havien escurçat les distàncies fins al 2-4. A partir d'aquest moment l'Igualada va reaccionar, va tornar a jugar amb serietat i toc per aconseguir ampliar distàncies en una rematada de la Mariona després d'una gran jugada per la banda de la Judit.

A falta de 5 minuts per al final, les bagenques haguessin pogut escurçar distàncies gràcies a un penal a favor, però la Noèlia el va aturar amb molta seguretat.

Al final, resultat just per un partit que va fer gaudir amb molt bon futbol.

CF IGUALADA: Noelia García; Elena Alert, Janet Mendoza (Judit 63'), Carla Navarro, Míriam Solies; Araceli Barroso (Janet 72'), Jèssica Pablos , Judit Pablos (Yaiza Moratilla 46'); Mariona Marsal, Núria Miquel (Marina 52'), Marina Salanova (Maria Solé 46').

Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos.