Un CFI amb poc encert es deixa tres punts a les Comes

CF Igualada, 1 - FC Andorra, 2

Diumenge, 16 setembre 2012. 19:15. Redacció AnoiaDiari.
El CF Igualada s'enfrontava a l'Andorra en la segona jornada de lliga de 1a catalana, després de perdre el primer partit a casa del Valls per 2 a 1. Els homes de Tarrés no es van poder emportar els tres primers punts de la temporada, en perdre per la mínima, tot i gaudir d'ocasions i domini del joc.

Arxiu.

El partit començava de cara per als anoiencs, que al minut 3 transformaven una falta amb un remat de Cortada des del segon pal. Semblava que el CFI seria clar dominador del joc, però pocs minuts més tard, l'àrbitre assenyalava unes mans de Baraldés dins l'àrea, i Isern feia el gol de l'empat amb un penal que Yannick no va poder aturar.

El partit doncs tornava a estar com a l'inici, i l'Igualada tenia la possessió de la pilota, tot i així, l'Andorra imprimia un joc dur al mig del camp, amb pilotes llargues buscant la línia atacant. En una contra, al minut 20, l'Andorra aconseguia una falta que acabaria sent el 2 a 1 definitiu. En els propers minuts, els del principat es van tancar en defensa, i els blaus no aconseguien arribar amb encert a la porteria rival.

Durant la segona part, les ocasions dels locals de cara a porteria es van multiplicar i l'Andorra va arribar en poques ocasions a la porteria defensada per Yannick, tot i que les contres continuaven sent la seva millor arma. Els minuts passaven i l'Igualada no aconseguia el gol de l'empat, tot i treure alguns homes de la defensa i posar més dispositius en atac.

Al minut 93, l'àrbitre assenyalava la fi del matx i l'Igualada perdia tres punts a les Comes, davant un rival contundent i fort en defensa.

CF IGUALADA: Yannick; Cortada (64' Diez), Baraldés, Enric (83' Ton), Palet, Fran, Pagès, Jonny, Salinas (80' Gerard), Simón (75' Ionut) i Bachio.

FC ANDORRA: Pol; Garcia, Cristian (58' Roca), Ayala, Martinez (63' Alvez), Clemente (26' Toscano), Gil, Gomez, Roch, Isern (83' Ferrer) i Lima.

Àrbitre: Rubio Ponsatí, X.

Gols: 1 - 0 Cortada 3'; 1 - 1 Isern (p.) 7'; 1 - 2 Lima '20

Proper partit

El proper partit serà diumenge 23 a les 12h, al municipal Guinardó contra el FC Martinenc.