CH Igualada perd malgrat jugar un bon partit

CH Bordils- Girona 38 – CH Igualada 32

Dimarts, 21 febrer 2012. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
Bon partit el jugat diumenge 19 de febrer, 2012, al Pavelló Poliesportiu de Bordils, equip classificat 2on. en la categoria, després del Granollers.

El partit va ser molt mogut i obert. La primera part va acabar amb un resultat de 19 a 18, i fins quatre minuts del final del matx en que el equip igualadí anava remuntant amb un parcial de -2, li varen anular un penal en el que s’ hagués posat a un gol de diferència. L’ àrbitre gironí,va xiular dues exclusions de 2 minuts a dos jugadors igualadins. No hi havia res a fer. El partit va acabar amb un resultat gironí, com l’ àrbitre, de 38 a 32.

Però molt bon partit el jugat per ambdós equips, en que tots els jugadors ho varen donar tot.

Per l’Igualada,dirigits per Pol Cantero,van jugar:Sergi Garcia, Jordi Vilarrubias, Elias Galiano, Dani Fons, Raül Ubía, Jordi Grado, Adrian Cano, Blai Martínez, David Díaz, Cesc Carrer, Pere Sendra i Marc Reina. A la porteria Marc Tarrida i Carles Serra. Lesionats o no convocats, Pol Requena, Jordi Calvet i Aleix Royo. Col•laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

COPA FEDERACIÓ CADET FEMENINA Grup A. Jornada 4

Partit de molta dificultat

Club Handbol Igualada 20 – CH Cambrils 27

Partit de la primera volta de l’ equip de les Cadets del Handbol Igualada jugat al Pavelló de les Comes, contra El Club Handbol Cambrils, aquest diumenge dia 19 de febrer de 2012 a les 11,30 hores.

Partit de molta dificultat per a les nostres jugadores, a les que va falta més força en l’aspecte defensiu, contra un equip amb molt ofici.

La Primera part, va finalitzar amb el resultat de 8 a 13 a favor de l’equip visitant, que va ser més efectiu en atac.

Durant aquest primer període, la nostre defensa no va ser lo suficientment forta per aturar les entrades de les jugadores rivals, que de totes maneres, mai van estar molt per sobre en el marcador, també va faltar culminar alguna acció de contraatac que hagués fet canviar el rumb del partit i el marcador.

La segona part, va tenir el mateix color, encara que van veure una lleugera millora els primers minuts en el aspecte defensiu, sent una clara repetició del que ja hem explicat al respecte de els primers 30 minuts de partit, tant és així que el resultat final va ser 20 a 27 a favor de l’equip visitant.

Durant la segona part, és cert que les nostres jugadores van estar quelcom més actives el l’aspecte defensiu i van plantar cara a l’equip de Cambrils, però els darrers minuts les jugadores de Cambrils van tornar a marxar en el marcador.

Potser em trobat a faltar a les nostres noies una mica de falta d’intensitat en l’ aspecte defensiu, però com ja hem dit al menys cal felicitar el treball durant part de la segona part, s’haurà doncs de reforçar la intensitat defensiva perquè si es millora estem segurs de que arribaran mes triomfs.

Per l’Igualada,entrenades per Noelia Diaz,van jugar: Júlia Estany,a la porteria, Maria Noguera, Maria Farré, Marina Just, Andrea Torregrosa, , Ana Vázquez, Marta Muñoz , Ariadna Sanz , Nuria Martin i Paula Stosslein. Col•laboren: Torregrosa Advocats i Òscar pastisser.

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA(2ª Fase) Grup A Jornada 3

Marcat per les baixes

CH Garbí 30 – Club Handbol Igualada 11

Dissabte passat es van desplaçar a Palafrugell els nois de l'infantil masculí.

El partit es va disputar a la pista annexa al poliesportiu de Palafrugell, en els primers minuts l'equip igualadí, que disposava d'un sol canvi, va estar fred i li va costar entrar en el partit, això els va fer encaixar un parcial de 8-1 als deu minuts de la primera meitat. Després del lapsus inicial el joc va millorar i el marcador es va contenir, arribant al descans 15-5.

La segona meitat va ser més igualada però un parcial de 4-0 aquest cop, li va permetre a l'equip local administrar la diferència i arribar al final 30-11.

Per l’Igualada dirigits per Roger Calçada,van jugar: Eduard Vilardell, Eric Gil, Jordi Balsells, Max Segura, Manel Muñoz, Nil Subirana Joel Caño i a la porteria, Adrià Senar. Col•laboren: Pista Cero i Munich

LLIGA CATALANA INFANTIL FEMENINA(1ª FASE) GRUP ÚNIC.Jornada 15

Continua esforçant-se

BM Granollers 29 – Club Handbol Igualada 22

En aquesta segona volta de la Lliga l’Igualada continua esforçant-se escurçant distàncies amb els altres equips, en aquest cas el BM Granollers.

La 1a mitja part ha acabat amb el resultat de 13 a 7. En la 2a hi ha hagut uns minuts en els quals les jugadores del BM Granollers s’han escapat però les noies de l’Igualada han reaccionat molt bé i el partit s’ha acabat amb el resultat de 29 a 22.

Dirigides per Laura Baraldés,van jugar: Laia Bertran, Carolina Belén (lesionada), Carla Bisbal, Aida Calleja , Paula Domingo, Marcel.la Esquerra, Emma Jové, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Núria Rizo, Èlia Roca, Èlia Torreblanca. Col·laboren: Torreblanca i Forvi

Una jornada molt especial

Aquesta jornada ha estat una jornada molt intensa pels dos equips del Club Handbol Igualada Special SAI Computers que han jugat ,per una banda el dissabte al matí en la seva 4a jornada de Lliga Catalana l’equip de la FAP al poliesportiu de les Comes i que s’enfrontaven a l’equip dels Dragon de Barcelona .L’equip d’APINAS que ho ha fet diumenge al matí al pavelló Montaqua de la localitat veïna de Montbui.

Destacar la bona actuació dels dos equips que aquest any 2012 encara no havien jugat cap partit . Una vegada més ens han demostrat la gran millora en el seu joc i el gran treball que cada setmana amb molt esforç i entusiasme aprenen en els entrenaments i que cada vegada més , damunt el terreny de joc, ens fan gaudir d’uns bons minuts d’handbol a entrenadors,familiars i amics. Cada partit per tots ells és una final ,marcar un gol és la màxima i sortir a la pista amb els companys és el millor reconeixement . Els entrenadors están molt satisfets pel bon joc dels seus jugadors i pels bons resultats aconseguits. Des d’aquí, per a ells també , el reconeixement per la seva tasca . Agrair també a les noies de l’infantil femení per col•laborar amb nosaltres i dedicar-nos el seu temps, generositat i les instal·lacions. Com no , agrair a SAI Computers per ser patrocinador del projecte Spesial Handbol i que el fa possible .