El Club Bàsquet Igualada es queda a les portes de l'ascens a la Leb Plata

Després de perdre el darrer partit de la fase d’ascens contra el Movistar Estudiantes (54-48)

Diumenge, 19 maig 2019. 20:31. Redacció AnoiaDiari.

Sis punts han separat el Club Bàsquet Igualada d'assolir el seu gran somni: l'ascens a la Leb Plata del bàsquet espanyol. El conjunt igualadí ha caigut derrotat al quart i darrer partit de la fase d'ascens disputada aquests darrers quatre dies a Algeciras davant un rival molt fort, el Movistar Estudiantes.

Els jugadors igualadins, fent pinya en finalitzar el partit (Foto: CBI)

Els igualadins arribaven al quart i decisiu partit amb tota la il·lusió però amb el cansament de quatre dies i quatre partits molt intensos en un play off apassionant, en els quals han sumat una derrota al primer enfrontament contra el CAM Enrique Soler, de Melilla, i dues victòries consecutives, contra l'Angels Visión UPB Gandia i l'UBU Tizona de Burgos.

Amb aquests resultats, el conjunt entrenat per Jordi Martí i Axel Renau, s'ho jugava tot, a cara o creu, aquest diumenge al migdia. Una victòria suposava l'ascens de categoria, i una derrota, quedar-se fora de l'anhelat ascens.

Els socis i seguidors del conjunt igualadí van seguir el partit en streaming a Les Comes (Foto: CBI)

El partit davant el Movistar Estudiantes ha estat seguit en streaming per una setantena de persones a la sala d'actes del poliesportiu de Les Comes. Tot i la derrota, la directiva del club, així com socis i aficionats, han felicitat els jugadors igualadins per aquesta temporada històrica.