La igualadina Alba Senar es proclama campiona de Catalunya infantil d'handbol amb l'OAR Gràcia

Se la considera una de les millors jugadores catalanes de la seva categoria

Dimarts, 14 maig 2019. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

L'handbol igualadí i el seu treball de planter continua donant bons fruits. Alba Senar, una jugadora sorgida del Club Handbol Igualada, acaba de proclamar-se campiona de Catalunya amb el seu club.

El cap de setmana del 4 i 5 de maig, l'OAR Gràcia Sabadell es va proclamar Campió de Catalunya Infantil Femení d'Handbol. En aquest equip hi té un paper destacat la jugadora igualadina Alba Senar Tejedor, formada i provinent del Club Handbol Igualada. L'OAR jugava a casa i a la semifinal es va imposar al Club Handbol Joventut Mataró per 27 a 20. El diumenge, a la gran final del TOP-4, les sabadellenques es van proclamar campiones de Catalunya en guanyar amb més facilitat de l'esperada a l'Handbol Sant Joan Despí per 26 a 19.

Alba Senar està considerada com una de les jugadores amb més projecció de l'handbol català a la seva categoria i en aquesta final a quatre va donar noves mostres de talent. Amb l'OAR Gràcia ja campió de Catalunya, ara haurà d'afrontar les fases estatals, amb opcions de fer un gran paper amb el seu equip.