El Monbus CB Igualada es queda amb la mel als llavis en un partit d'infart

Els igualadins perden a la prórroga per un ajustat 86 a 81, després de no aprofitar una avantatge de set punts al darrer quart

Dijous, 16 maig 2019. 15:48. Redacció AnoiaDiari.

Un enorme esforç sense premi, amb decisions arbitrals a la prórroga que no van agradar gens. El Monbus CB Igualada queia aquest dijous al migdia, a Algesires, contra el CAM Enrique Soler, en la primera jornada de la lligueta de la fase d'ascens.

Com molt bé vaticinava l'entrenador Jordi Martí, el Monbus CB Igualada no és inferior a ningú en aquestes fases d'ascens a la LEB Plata que es juguen a Algesires. L'equilibri de poders es va palesar en el partit inicial de la lligueta, contra l'equip de Melilla Club Deportivo Enrique Soler. El resultat es va decidir a la prórroga, 86 a 81. Els igualadins fer suar a un equip amb molt múscul i dos americans, que va decantar la contesa en en el temps suplementari. L'Igualada va malbaratar una avantatge important, set punts, el darrer minut i mig.

Els anoiencs, de groc, en un atac al final del partit FOTO: CBIMartí va posar al cinc inicial Sergi Carrión, Edu Tejero, Roger Pérez Carles Fons i Pau Camí. El partit era jugat de poder a poder i ambdós equips no cedien. El CAM Enrique Soler va tenir avantatges en els parcials de cada quart, però en el darrer, l'Igualada es va desenganxar i va tenir per mà la victòria. Una avantatge que no es va poder concretar als darrers instants i el partit acabava 75 a 75. A la prórroga, l'equip de la ciutat autònoma va ser superior. Ara, cal recuperar forces per vèncer aquest divendres, a 2/4 d'11 a l'UPB Gandia.