TORNAR

El Consell Esportiu de l'Anoia vol fer créixer l'esport escolar

Ha organitzat una jornada de treball per analitzar la situació i les propostes de millora del model d’esport escolar actual

esports
Dilluns, 10 juny 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

El passat dimecres, 5 de juny, el Consell Esportiu de l'Anoia ha organitzat la jornada de treball "ESPORT ESCOLAR: anàlisi de la situació actual i propostes de millora". Mestres, direccions escolars, coordinadors, representants de l'AFA, i monitors de diferents centres educatius de la comarca, s'han trobat a la Sala d'Actes del Complex Esportiu de Les Comes d'Igualada per tal de fer una anàlisi de l'esport escolar actual.

En la jornada s'ha valorat positivament el model d’esport escolar del moment i també s’ha incidit en reformular-lo per adaptar-se a la nova realitat de l’esport a la comarca. L’Anoia sempre ha estat una de les comarques pioneres de l’esport escolar. També s'ha agraït el suport de tots els agents implicats per al seu funcionament.

Després d'analitzar la situació actual, s'ha obert un debat on tots els participants presents han participat activament per a elaborar un recull de propostes de millora per mantenir activa la pràctica esportiva escolar, tan necessària, com han assegurat els assistents a la jornada, "perquè l'esport arribi a tothom i tothom el pugui practicar".

Aquesta és la primera de les jornades de treball, ja que continuaran en funcionament de la mà dels agents implicats i del Consell Esportiu de l'Anoia. L'objectiu d'aquestes jornades és concretar accions innovadores per millorar l'actual sistema i fer créixer la pràctica esportiva escolar de la nostra comarca. Els fruits de tot aquest treball conjunt es veuran reflectits entre finals i principi de curs amb noves propostes d'esport escolar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.