El CPP Igualada CTAI puja a 3a nacional

CATT Sant Celoni 1 – CPP Igualada 5

Dimarts, 21 maig 2013. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
El cap de setmana passat l’equip de Preferent del CPP Igualada CTAI va certificar de manera brillant l’ascens a 3a nacional. Els igualadins havien aconseguit un 4-2 favorable a Les Comes en el partit d’anada davant del CATT Sant Celoni. Aquest marcador els permetia visitar la pista vallesana amb certa tranquil·litat però amb tota consciència de la capacitat de remuntada dels rivals. Els igualadins, però, van tornar a exhibir-se i van superar per 5-1 al Sant Celoni a la seva pista per adjudicar-se l’ascens a 3a nacional.

Preferent territorial. D'esquerra a dreta, Joan Bertran, Albert Kenji Matsuoka, Francesc Masip i Jaume Gamisans

La primera partida va caure de la banda local ja que Adrià Reales va superar a l’igualadí Albert Kenji Matsuoka per 2-3. Seguidament, però, Joan Bertran va empatar pels igualadins gràcies a la remuntada que va protagonitzar davant de Xavi Lucea, contra qui va acabar guanyant per 3-2 malgrat començar perdent per 0-2. A continuació, Francesc Masip va imposar-se per 3-1 a Jordi Puget, avançant així els igualadins al marcador.

En començar la segona ronda, Albert Kenji Matsuoka va sentenciar l’ascens en fer el tercer punt dels igualadins vencent a Xavi Lucea per 3-0. Amb el màxim objectiu ja assolit els de l’Anoia van rematar el partit amb dues victòries per 3-1: la primera de Francesc Masip davant d’Adrià Reales i la segona de Joan Bertran davant de Jordi Puget.

L’equip de 1a territorial salva la categoria a Les Comes

CPP Igualada 5 – Bellvitge Alheña “A” 1

L’equip de 1a territorial va donar la segona bona notícia del cap de setmana en aconseguir la salvació en el partit disputat a Les Comes davant del Bellvitge Alheña. Amb el suport del públic local, els igualadins van vèncer als seus rivals per 5-1, completant així una jornada rodona pel CPP Igualada CTAI.

El partit va anar com una seda pels igualadins, que van dominar el marcador des d’un bon inici. A la primera partida Joan Moriana va imposar-se per 3-0 a Ricard González, mentre que a la segona, Juan Carlos Ortiz va derrotar a Manolo López per un ajustat 3-2. El CPP Igualada va fer un pas molt important cap a la salvació quan Eloi Zaragoza va superar per un clar 3-0 a Eduard Albert.

La sentència no es va fer esperar i, a la primera partida de la segona ronda, Juan Carlos Ortiz va vèncer per 3-2 a Ricard González per fer el 4-0 que donava la permanència als de l’Anoia. Finalment, Joan Moriana va apallissar per 3-0 a Eduard Albert i només el visitant Manolo López va poder fer el punt de l’honor en guanyar per un ajustat 2-3 a Eloi Zaragoza en l’última partida.