Cròniques de l'Hormipresa Bàsquet Igualada

Dimecres, 29 abril 2009. 19:30. Redacció AnoiaDiari.
Bona jornada la disputada pels equips de l'Hormipresa Igualada. Hi ha hagut només dues derrotes, la del júnior femení A davant el Viladecans, i la caiguda per la mínima de l'infantil femení blau davant el UESC Fundació Jesús Maria. D'altra banda destacar les victòries aclaparadores dels equips masculí i femení del cadet, per una diferència de més de 50 punts, i l'arrasada del premini masculí a Súria, amb una victòria per 90 punts de diferència.

El preinfantil femení jugant contra Mas de San Llei

Sènior femení A - Copa Catalunya 27a JORNADA

HORMIPRESA BÀSQUET IGUALADA, 73

ZAMAR REUS PLOMS, 66

L’Igualada va demostrar una setmana més, la seva fusta d’equip gran guanyant el Reus Ploms, diumenge a la tarda a les Comes. Les igualadines que van patir al llarg del partit, van acabar guanyant un matx, que les manté en el quart lloc de la classificació de Copa Catalunya.

Aquesta setmana, les igualadines visitaran el Terrassa, diumenge a les 6 de la tarda al poliesportiu Can Jofresa de la capital vallesana.

Sènior masculí “B” – Segona Catalana, Grup 02

CEB St. Jordi, 50

Hormipresa B. Igualada, 71

Tercera victòria consecutiva dels igualadins (no s'havia aconseguit encara durant la temporada). El Sant Jordi només va poder plantar cara en els primers 5 minuts de partit. Els igualadins van sortir molt concentrats i sabent que amb una bona defensa podrien superar al rival. I així va ser, una excel•lent defensa i un bon encert en el llançament feia agafar les primers avantatges per als visitants. Al minut 5 de partit, els locals es posaven per primer i únic cop per davant en el marcador (8 a 7). A partit d'aquí un parcial de 3 a 16 deixava el marcador al final del primer període de 11 a 23. En el segon període la qualitat del joc va mimbar degut a la defensa zonal dels locals. Els igualadins no trobaven opcions fàcils de joc, costava molt anotar. Tot i la manca de fluidesa, s'arribava al descans amb l'avantatge de 23 a 33. Al come´nçar el tercer període se sabia que si s'aconseguia defensa de la mateixa defensa el partit cauria de la banda igualadins, i així va ser. En cap moment del partit els visitants van abaixar el ritme defensiu, d'aquesta manera aconseguien augmentar les diferències. Al final del 3r període 33 a 49. En el darrer, els locals van tardar 6 minuts en anotar. En el minut 7 d'aquest període s'aconseguia el màxim avantatge, 35 a 67. En els darrers instants, el joc i sobretot la intensitat va baixar i això ho va aprofitar els locals per a maquillar una mica el resultat. Al final, brillant victòria dels joves igualadins per 50 a 71 i que els manté la il•lusió d'evitar les fases de descens.

Van jugar: S.Laguarta (4), E.Burgés (6), A.Fustagueras (5), C.Fons (18), T.Noguera (10), A.Roca (10), S.Rodríguez (3), J.Llansana (3), E.Carrer (6), O.Moreno (6), C.Grados.

Senior femení “B” – Campionat de Catalunya, Segona Categoria

Hormipresa B. Igualada, 66

AECS Hospitalet, 62

Un bon primer quart de les visitants, on els atacs es van imposar a les defenses van deixar un parcial de 19 a 23 en el marcador, aquest inici no va fer trontollar al Igualada, que va ajustar la defensa i amb un parcial de 15 a 15 va deixar el marcador amb la mateixa diferència inicial a la mitja part , però amb una millor sensació en el joc. Al inici de la mitja part les visitants es van tancar en una defensa en zona que els hi va donar un parcial de 0 a 11, però un triple del Igualada i diverses personals forçades van aconseguir tornar a posar-les en el partit i el parcial del tercer quart va ser de 15 a 16. Al inici de l’últim període les noies de l’Hospitalet ja no van poder aguantar el millor joc de les locals que van seguir remuntant el partit, desbordant la defensa de les visitants, van aconseguir la primera avantatge a tres minuts del final, i a partir d’aquí tot va ser emoció, les jugadores del igualada van encertar tots els tirs lliures que havien fallat fins llavors i això acompanyat d’una defensa esplèndida els va donar la victòria.

Van jugar: M. Poch (17), L. Benito, S. Gonzalez (6) A. Bautista (6) i L. Saiz (24), -Inicial- M. Serra (13), M. Casanellas, i M. Bertran

Junior femení “A” – Campionat Interterritorial de Catalunya

Hormipresa B. Igualada, 39

BF Viladecans, 43

Mal partit per part dels 2 equips el jugat aquest cap de setmana a Les Comes, el resultat tant baix del partit ho diu tot, es van imposar les defenses i les moltes errades que van tenir els dos equips i que van fer que durant tot el partit es fessin molts pocs bàsquets. Tot i això el partit va tenir emoció en el marcador fins al final ja que durant el partit no hi va haver grans avantatges per part de cap dels dos equips. Tot i això pràcticament tot el partit les jugadores visitants van portar la iniciativa en el marcador, però amb rendes molt baixes, a la mitja part guanyaven 17-20 i al final del tercer quart 24-30. Tot i això en l’últim quart les jugadores de l’Hormipresa van tenir opcions fins al final de guanyar el partit, però unes vegades el poc encert en el tir i altres per errades pròpies no van poder endur-se el partit i van perdre per 39-43.

Van jugar: C. Bargalló, L. Pallarols (8), G. Marimon (7), G. Masramon (2), G. Jorba, N. Pascual (14), C. Tarrida (2), I. Lorente (6), A. Solà, C. Carner.

Cadet femení “A” – Campionat interterritorial de Catalunya. Grup 02

Hormipresa B. Igualada, 101

Sedis Fustes Grau, 47

Victòria contundent de les igualadines en un partit molt plàcid en què el Sedis mai va poder lluitar per aconseguir la victòria. EL partit va començar amb un parcial de 15 a 0 a favor de les igualadines. Al final del primer període 25 a 9. En el segon, les visitants es van refer, mitjançant el seu joc directe i pressionant van aconseguir anotar més cistelles, tot i això, eren incapaces d'aturar l'allau de joc ofeniu de l'Igualada. Al descans, 51 a 23. El tercer període va ser el més fluis per part igualadina, el to defensiu va baixar i la circulació de pilota, juntament amb els moviments sense pilota també. Aquest fet el va aprofitar el Sedis per endur-se el parcial (14 a 16). En el darrer període, les igualadines van prémer l'accelerador i va anotar 36 punts. Al final del partit un clar 101 a 47.

Van jugar: C.Carner (10); I.Lorente (14); M.Quintana (15); È.Vidal (8); V.Torras (16); G.Jorba (6); A.Solà (6); C.González (6); A.Acevedo; P.Jorba (12); S.Pujol; A.Aracil (8)

Cadet masculí “B” – Campionat de Catalunya Promoció nivell “B”

AE L'Esquitx, 21

Hormipresa B. Igualada, 72

L’equip cadet masculí “B” del Hormirpesa Bàsquet Igualada va guanyar amb molta superioritat a la pista del AE L’Esquitx.

Ja des d’un principi els nois del CBI van sortir amb una gran intensitat (0-10 minut 3), sorprenent ràpidament a l’equip local (8-23 1r període). Els igualadins defensaven amb molta concentració, podent recuperar moltes pilotes que donaven punts fàcils de contraatac (16-41 al descans). Ja a la represa, l’Igualada no es va relaxar en cap moment, i va continuar imposant el seu ritme, per distanciar-se encara més en el marcador (21-56 3r període). En els darrers minuts res va canviar, i malgrat aturar el marcador (21-72), els jugadors del CBI van continuar amb el seu bon joc fins al final.

Van jugar: V.Lagen (19), R.Linares, X.Domingo, P.Solé (4), P.Ortinez (2), P.Tarrida (13), N.Jorba (4), C. Calleja (5), M.Font (15), T.Parra (2), M. Romero (8).

Infantil masculí blau

CB Cubelles, 57

Hormipresa B. Igualada, 77

Partit complicat pels joves igualadins que no es va resoldre fins l'últim quart. Durant tot el partit es van mantenir petites distàncies en el marcador, sobretot pel baix nivell defensiu del visitants i la manca de ritme en el joc al que juguen habitualment. Finalment la lògica es va complir i el millor físic del CBI va acabar marcant les diferències.

Van jugar: Ferrer, Alsina, Álvarez, Rojas, Verdaguer, Navarro, Lorente, Esquerra, Torrents i Albareda.

Infantil femení “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell B

Hormipresa B. Igualada, 58

UESC Fundació Jesús Maria, 59

Bon partit de l’equip infantil femení que tot i anar tot el partit per darrere en el marcador, no van deixar de lluitar fins aconseguir posar-se per sobre a l’últim quart gràcies a una defensa molt intensa. Però el desencert en els tirs lliures finals i la sort de l’equip visitant en un llançament de tres punts a l’últim segon, va causar la derrota de les igualadines per la mínima.

Van jugar: M. Garrido, J. Sendra, I. Augé, C. Roca, E. Díez, M. Llorens, M. Lladó, N. Torrents, C. Garcia i C. Serra.

Preinfantil femení – Campionat de Catalunya promoció nivell B

Hormipresa B. Igualada, 52

Mas de San Llei CBVV, 44

Partit molt ajustat del pre-infantil femení que s’acaba imposant per 8 punts de diferència. Les igualadines van fer uns dos primers quarts molt dolents, però a partir del tercer quart van recuperar el seu joc habitual fins a posar-se per davant en el marcador, gràcies a una defensa intensa.

Van jugar: C. Guillamón, C. Serra, B. Colell, S. Carner, J. Lamolla, A. Parcerisas, C. Albiol, J. Ramia, M. Padró, L. Rius, A. Riba i C. García.

Mini femení “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell B grup 2

CB Mas de Sant Llei, 54

Molt bon partit de les mini grogues de l'Igualada que van començar, des d'un inici, jugant un bon joc, amb molts contraatacs i una fent bona defensa. Les jugadores van estar tot el partit molt concentrades i gràcies a això van saber escapar-se de la pressió contrincant.

Van jugar: Aina Jorba, Ariadna Bonet, Claudia Solé, Laia Ferrer, Laia Solé, Marta Sabat, Núria Barral, Paula Rodríguez i Paula Verdaguer.

Premini masculí – Campionat de Catalunya promoció nivell B

Remosa S.A. Súria, 31

Hormipresa B. Igualada, 121

Victòria dels jugadors igualadins en la seva visita a Súria. Els visitants van dominar el matx en totes les seves facetes i van aconseguir una àmplia victòria reflex de la diferència entre ambdós conjunts.

Per part del CBI van jugar: Couso, Castelltort, Fratila, Rodríguez, Farrés, Gil, Latorre, Romero, Basas, Torrens.