Cròniques de l’Igualada Hoquei Línia

Cap de setmana 26 i 27 de maig

Dilluns, 28 maig 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Increïble final de temporada del primer equip de l'Igualada que a anat de menys a més, guanyant al darrer partit als campions de la copa del Príncep d'Espanya, l'AE Sant Andreu.

Albert Muntadas en una jugada

Infantils

CP Castellbisbal 6 - Igualada HL 2

Els infantils han fet un bon partit a Castellbisbal, amb una sortida molt bona i bona tècnica individual, van aconseguir marcar el primer gol, avançant-se en el marcador, la defensa era força bona i el rendiment dels jugadors bo, però el Castellbisbal, no va perdre la cara al partit i als pocs minuts empata i un minut després aconsegueix de nou marcar, la seva pista és molt tècnica i va fer que els igualadins donessin el millor d'ells mateixos, una inferioritat incrementa de nou l'avantatge en el marcador, els igualadins pressionen molt i en defensa treballen bé, al final un 6 - 2 que no reflecteix el partit, molt més igualat.

Porter: Jordi Marimon

Jugadors de camp: Roger Mas, Albert Mudarra, Marc Torrents, Clàudia Navarro, Ferran Olmedo, Paula Sabaté i Carles Sanllehí.

Sèniors

Igualada HL 3 - AE Sant Andreu 5

El primer equip va jugar el partit a casa amb el Sant Andreu amb les ganes de treure un bon resultat, els igualadins sabien que si guanyaven als barcelonins, podien fer un pas de gegant per classificar-se per les finals de la copa federació i es va plantejar el partit amb la màxima cura per aconseguir-lo, els primers minuts van ser molt igualats amb bones opcions per tots dos equips, amb un joc molt bonic ja que les oportunitats es donaven amb les dues porteries, però quan millor jugaven s'avancen els barcelonins.

Els igualadins tenen una petita baixada que els jugadors del Sant Andreu van aprofitar per tornar a marcar dos gols en un minut, una errada defensiva clara i una altra forçada, tota la bona feina s'estava llençant, la reacció comença, i es pressiona molt més, però el gol no arriba i els barcelonins juguen tranquils amb aquest coixí de tres gols que als darrers minuts de la primera part s'incrementa en altre gol, i amb aquest resultat finalitza la primera part 0 - 4.

A la represa després de rebre instruccions els igualadins surten molt més endollats al partit, però encara amb errades defensives que posen a prova en Pol, passen els minuts i en jugada individual en Xavi trenca el malefici, obre la llauna amb un fort xut que dona vida als igualadins 1 - 4.

Els igualadins comencen a entrar al partit, però hi han problemes a la banqueta i s'agafen unes actituds incorrectes, no podem estar pel partit i de nou una molt bona acció d'en Samuel Ferrera fa pujar al marcador el segon gol dels igualadins que donen esperances per aconseguir la fita d'igualar el resultat, de nou problemes a la banqueta, i la resposta es un altre gol de la línia dels juvenils, Marc se'n porta el puck i assisteix en Hèctor que marxa d'un adversari i aconsegueix el tercer 3 - 4.

Els tenim, ja els tenim a tir i una expulsió dels barcelonins ens ho posen en safata, però massa confiança fa que al darrer minut els barcelonins aconsegueixen tallar una jugada i marxa un jugador, fa 1 x 1 i tira sol davant el nostre porter, aconseguint el darrer gol del partit 3 - 5.

Una llastima de partit, si anéssim entrat abans al partit, podíem haver guanyat i aconseguir uns puts d'or per classificar-se, però encara havien de jugar a casa dels barcelonins a l'endemà.

Porter: Pol Valls.

Jugadors de camp: Jaume Doncel (C), Nil Doménech, Samuel Ferrera, Albert Ojeda, Edu Soto, David López, Edgar Mudarra, Xavi Àlvarez, Hector Rodríguez, Marc Valls, Albert Muntadas i Oriol Morera.

Sèniors

AE Sant Andreu 4 - Igualada HL 5

De nou partit amb el Sant Andreu, una nova prova amb l'equip barceloní que tan bona temporada ha realitzat, sisè a la lliga or (primera divisió estatal) campió de la copa de sa majestat el Príncep i tercer a la potent lliga catalana.

Els igualadins arriben amb ganes de revenja i davant les bones sensacions que van quedar del partit del vespre anterior es presenten a Barcelona però amb dues línies i d'ells un jugador tocat que inicià l'escalfament amb molt de compte per veure com va.

S'inici el partit i com la nit anterior els equips es marquen molt d'a-prop, els jugadors es coneixen molt i les marques en defensa son fèrries, evitant així les sorpreses, que en darrer terme desfan els porters amb lluïdes aturades.

Però el destí vol que siguin els igualadins els que al minut 13, el mateix que la nit anterior s'obre el marcador amb una jugada d'en Jaume Doncel que finalitza en Nil de forma magistral, estem jugant molt bé i els barcelonins estan tenint molts problemes en defensa davant els ràpids atacs igualadins 0 - 1.

Els minuts passen amb boniques jugades i l'intensitat pròpia d'una final, i es en Jaume Doncel qui aconsegueix de nou marcar el 2 - 0. Els igualadins estan jugant molt be, però els barcelonins demanen temps mort i reaccionen, en un canvi de línies aprofiten un despiste i aconsegueixen reduir la diferència 1 - 2.

El joc continua amb una forta pressió barcelonina, el seu públic anima i el gol els dona una mica de força, i abans del final de la primera part aconsegueix de nou el gol que iguala el resultat 2 - 2, amb el que finalitza la primera part. Consignes de continuar millorant la defensa i donar opcions als companys en atac, i el cas es que dona el seus fruits, res més començar de nou el partit els igualadins aconsegueixen un buidat de la zona defensiva i en Jaume Doncel aconsegueix batre al porter 2 - 3, de nou per davant en el marcador i amb bon joc, que ens dona les opcions per continuar eixamplant-lo, passen els minuts però en Ramon, el capità del sant Andreu en jugada ens aconsegueix marcar, no podem deixar-li ni un metre 3 - 3.

El partit està molt interessant amb molta força dels igualadins que no acaben les jugades, però que ens dona confiança per continuar treballant, en un canvi de línies en Nil aconsegueix jugada i en Xavi abans de sortir acaba la jugada de Nil i aconsegueix marcar el 3 - 4 i de nou marxem amb bon joc, els igualadins estan fent una part final del partit molt bona i no donen opcions als barcelonins d'apropar-se amb molt de perill i es la primera línia qui a 43 segons del final del final aconsegueix una jugada de gol, en Jaume s'emporta el puck disputat a un adversari i assisteix en Samuel que finalitza amb èxit el 3 - 5, i quan ja ens pensaven que el resultat quedaria com la nit anterior, en Ramon es treu una jugada personal i ens marca el quart gol 4 - 5, amb que finalitza el partit, gran victòria igualadina a la dificilíssima pista de l'AE Sant Andreu que posa un toc molt bo al darrer patit de la temporada, segons de grup i es curiós, hem guanyat tots els partits fora de casa i els hem perdut per la mínima a casa. Un final de temporada molt bo, que servirà per analitzar i treure molt bones conclusions de cara a la propera temporada.

Jugadors de camp: Jaume Doncel (C), Nil Doménech, Samuel Ferrera, Xavi Àlvarez, Hector Rodríguez, Marc Valls, Albert Muntadas i Oriol Morera.

Femení

CHL Jujol 8 - Igualada-Premià HL 2

Molt bon partit de les noies que amb els desplaçament a Sant Joan Despí miraven d'aconseguir coses positives, i ho van aconseguir.

D'entrada un bon joc que va fer que el Jujol no jugués còmode i acabem la primera part amb un 1 - 0, un molt bon resultat per les nostres noies que estaven jugant molt be en defensa i arribant al contracop davant de la porteria del Jujol.

A la segona part van arribar els gols, alguns molt bonics i d'altres tontos, nosaltres vam aconseguir dos gols, un de la Marina Tallada en jugada i l'altre de la Mireia en un rebot davant de porteria.

El joc de les noies ha millorat molt, i l'única cosa negativa es que no han pogut entrenar de forma conjunta cosa que fa que perdem opcions de cara a porteria i de millorar el nostre joc, però s'ha millorat molt des de l'inici de la temporada i hem d'estar contents del joc desplegat a Jujol.

Portera: Verònica Barbero.

Jugadores de camp: Mireia Grados, Marina Llurba, Clàudia Navarro, Regina Pey, Helena Rubio, Paula Sabaté i Marina Tallada.