Cròniques i resultats de 3a catalana - 2 i 3 de febrer

Grup 12, Jornada 19

Diumenge, 3 febrer 2013. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
Una nova jornada de la lliga de 3a catalana, amb sort diversa per als equips de l'Anoia inclosos al grup 12, en què els de la part alta no van poder treure més que un punt, amb empats tant del líder, el Sant Maure davant el Roquetes, com de l'Òdena a casa enfront el Vilafranca. Per la seva banda, el Capellades va guanyar, mentre que Fàtima i Montserrat van perdre a domicili.

Empat del líder a Roquetes

En un partit molt igualaat, tots dos tècnics van sortir amb les defenses molt avançades buscant pressionar molt amunt, per fer-se ràpidament amb el control de la pilota, un cop aquest s'havia perdut. En només una distància d'uns 30 metres, s'aglutinaven els 20 homes de camp, excepte els dos porters. Per això, en les proximitats de la línia divisòria dels dos camps, els espais eren nuls, i el joc no excessivament vistós.

Tanmateix, Pedro va poder veure porta al minut 13 de la primera, amb una pilota en profunditat per banda esquerra que controla el davantar maurista i xuta creuada a la dreta del porter local. El Roquetes però empataria el partit en rematar una falta comesa per Carlos Marimón, a la part esquerra de la defensa groga. La jugada més polèmica de la primera meitat, seria decisiva en l'esdevenir del matx.

S'arriba al descans doncs amb empat a un gol. Si bé, els de Paquito van gaudir de tres bones oportunitats que no van ser transformades.

Als dos minuts de la segona part, Jesús Milàn faria, de penal, l'1 a 2, després que Carlos Martínez fos abatut dins l'àrea en intentar rematar un refús previ xutat per Pedro. Però, sobre el minut 52, Jesús Milàn va fer una falta a la línia medul·lar i l'àrbitre li va ensenyar la groga, la segona per al jugador visitant després que en veiés una a la primera part per protestar. Així doncs, els Sant Maure es quedava amb deu.

Al minut 58, Sergio Moreno faria el 2 a 2 en una nova jugada a pilota parada, amb un xut des de la frontal de l'àrea. Així, tot i que el Sant Maure va fer mèrits per a tornar a avançar-se al marcador, no va poder desfer l'empat.

Proper partit

La propera setmana hi ha una aturada a la lliga per les festes de Carnaval, així que el proper partit serà diumenge 17 de febrer, a les cinc de la tarda al municipal de Montbui, davant el CF Suburense.