La intensitat de les igualadines del Fontanellas i Martí IHC va ser la clau del partit

Fontanellas i Martí IHC, 7 - CP Manlleu, 4

Dimecres, 30 gener 2013. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest dilluns a les nou del vespre es va disputar el partit corresponent a la jornada 12 de la OK Lliga Femenina, que restava aplaçat per la competició europea del cap de setmana passat.

Bon partit de les noies de l'Igualada HC. Foto: ihcfemeni.blogspot.com

Les noies de l'IHC rebien a l'equip revelació de la temporada. Tot i haver ascendit enguany, el CP Manlleu ocupa la part alta de la classificació i ja havia donat més d'un disgust a d'altres equips capdavanters. Això va fer que l'equip local sortís totalment concentrat des del primer moment, però una decisió arbitral més que discutible feia que en el segon minut de joc, la Marta patís una exclusió per targeta blava que deixava a l'equip igualadí durant dos minuts en inferioritat.

La Raquel assolia el primer gol igualadí en una postura acrobàtica, ja que estava caient, just en l'instant que tornava la quarta jugadora de l'IHC a pista. L'avantatge anoienc va durar tant sols dos minuts, quant Nara López acabava una jugada personal amb una magnífica arrossegada a l'escaire de la porteria, en la que la Laura res va poder fer per arribar-hi. Semblava fet expressament, ja que el tercer gol del partit va arribar també dos minuts després. La Marta s'inventava un xut ras i creuat que va entrar arran del segon pal, batent la bona portera osonenca.

L'avantatge igualadina, es va incrementar fins al 3 a 1 quant la Raquel assolia batre de nou la porteria del CP Manlleu. Semblava que s'encarrilava el partit per les noies d'en Pirri però res més lluny de la realitat, ja que tant sols trenta-nou segons més tard, la Clara Altimiras reduïa altre cop distàncies amb una rematada des del segon pal. La desgràcia i les errades arbitrals van fer que en una caiguda fortuïta, d'una jugadora manlleuenca, s'assenyalava targeta blava per la Laura Salvador i falta directa favorable als interessos del Manlleu. La portera igualadina resolia el llançament de Iolanda Font, però menys d'un minut després l'entrenador igualadí era el que rebia la sanció amb targeta blava per fer una observació a l'àrbitre.

El fet de quedar-se durant més d'un minut amb només dues jugadores de pista i un altra falta directa en contra, va fer que les igualadines es creixessin i aguantessin primer el llançament de falta que va errar la Laura Vall, i després amb només dues jugadores assolissin mantenir la renda del marcador. Amb la igualtat de forces recuperada, les noies del Igualada HC van posar de nou dos gols d'avantatge al lluminós, l'Elba amb un excel·lent llançament que va entrar per tot l'escaire, aconseguia el 4 a 2. Però les locals van tornar a fallar en defensa en els segons finals i després de quatre aturades seguides de la Laura Hernández, la Nara López retallava l'avantatge local deixant el 4 a 3 amb que trenta-sis segons després s'arribava al descans.

Poc després de la represa, les osonenques arribaven a les 10 faltes d'equip, l'Anna Gil va ser l'encarregada d'executar la falta directa, però una bona intervenció de la portera visitant va deixar les coses igual. En el minut quatre del segon temps les visitants disposaven d'un llançament de penal que la Laura aturava amb seguretat, seguint amb la seva gran actuació general. Però en el minut vuit, Laura Vall assolia l'empat i donava emoció al matx.

Aquesta igualtat va durar fins al minut 12, quan la Laura Salvador transformava un penal. Dos minuts després el Manlleu feia la seva quinzena falta d'equip i la responsable de xutar-la va ser la Raquel. En primera instància la portera local assolia aturar el primer llançament, però amb habilitat la Raquel recollia el rebot i posava la bola a prop del travesser fent inútil l'estirada de la portera visitant. Aquest sis a quatre donava tranquil·litat a les igualadines i fruit d'això va ser el domini que van exercir en els minuts següents i a manca d'un minut i quaranta segons l'Anna Gil assolia, d'un fort xut creuat que entrava per l'escaire, el set a quatre definitiu, sense que la portera visitant podes fer-hi res per evitar-ho.

Propers partits

Seran de l'OK Lliga Femenina. Primer es disputarà l'aplaçat de la 8a jornada envers l'HC Palau de Plegamans al pavelló de Les Comes el proper divendres dia 1 de febrer a les 21:30 hores. L'endemà dissabte dia 2 de febrer a les 18:00 hores acabaran la primera volta d'aquesta lliga a la pista del CP Voltregà, actual lider.