Cròniques i resultats dels equips de l'Hormipresa Igualada

Dimarts, 12 maig 2009. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
Queden ja pocs partits pel final de la temporada. D’aquest cap de setmana hem de parlar de la bona victòria de les noies de Xavi González sumen la vuitena victòria consecutiva situant-se en tercer lloc. Altres de les victòries d’aquesta darrera jornada van ser pel júnior femení Ai el cadet femení A al Campionat Interterritorial de Catalunya, els infantils masculí i femení blaus al Campionat de Catalunya promoció, preinfantil masculí blau i femení i els minis masculí i femení.

Sènior femení A - Copa Catalunya

HORMIPRESA IGUALADA, 58

SARRIÀ “A”, 37

Parcials: 11-11; 14-7; 21-7; 12-12.

Partit força anivellat el que va viure el femení de Copa Catalunya davant el Sarrià. Les noies que entrena Xavi González van sortir molt concentrades i tot i empatar a 11 punts al primer quart, es va desenganxar al segon període.

Les igualadines sumen la vuitena victòria consecutiva, en una ratxa espectacular que les situa terceres a la classificació a l’espera de visitar aquesta setmana, la pista del Club Natació Caldes, diumenge a 2/4 d’1 del migdia.

Van jugar per l’Igualada: Vero Júlvez (9), Núria Minguet (18), Elena Bueno (12), Laura Icart (2) i Èlia Vives (2) – cinc inicial – Raquel Marín (11), Mònica Torra i Xènia Freixas (4)

Sènior masculí “B” – Segona Catalana, Grup 02

UE SANT CUGAT, 67

HORMIPRESA B IGUALADA 65

Van jugar: S.Laguarta, E.Burgés (16), A.Fustagueras (2), C.Fons (10), T.Noguera (11), A.Roca (11), E.Carrer, O.Moreno, C.Grados (8), J,Llansana, F.Espinar (7)

L'Igualada “B” acaba la temporada amb la derrota més dolça de la lliga ja que gràcies als altres resultats, els igualadins eviten la promoció de descens i es mantenen a segona catalana. El partit va començar amb molts nervis degut a la pressió de guanyar ja que guanyant, els igualadins no depenien de ningú per aconseguir la salvació. Els de l'Igualada van tardar 7 minuts en anotar el primer bàsquet. Al final del primer període 19 a 7. En el segon període, el joc igualadí va millorar i van aconseguir anotar més punts, tot i això, els del Sant Cugat van augmentar les distàncies. Al descans 38 a 22. El tercer període va ser espectacular, els igualadins van rendir al màxim nivell i es van col·locar a només 3 punts. El darrer període va ser d'infart. A manca de segons per a finalitzar el partit, els igualdins es van posar a un punt. Però no va poder ser, posteriorment, els locals van encistellar un tir lliure. Els igualadins tenien 18 segons per aconseguir anar a la pròrroga, però el darrer llançament no va entrar. Al final 67 a 65, el Sant Cugat salva la categoria i l'Igualada també.ç

Senior femení “B” – Campionat de Catalunya, Segona Categoria

HORMIPRESA B. IGUALADA “B”, 50

EID ELECTRONICS LLEIDA, 56

Van jugar: L. Benito (1), L. Saiz (8), A. Bautista (7), M. Beltran (2), M. Poch (12) – inicial- S. Gonzalez (6), M Serra (12) i A. Vives (2)

Un inici fulgurant de les noies de Lleida, i com a arma el contraatac, van aconseguir un parcial de 11 a 19: El segon quart, les Igualadines van jugar amb molta solvència i amb bones combinacions van aconseguir remuntar el partit per deixar-lo en un ajustat 25 a 28..El tercer quart encara va ser millor i malgrat la duresa de l’equip visitant , el parcial de 16 a 7 va posar al Igualada en avantatge.. En l’últim i definitiu quart i desprès de que les jugadores del igualada van aconseguir una diferència, màxima del partit, de 8 punts, tres pèrdues absurdes de pilota van posar a les visitants en el partit que van saber arribar al final com a vencedores

Junior femení “A” – Campionat Interterritorial de Catalunya

HORMIPRESA B. IGUALADA "A", 53

CB LLEIDA, 51

Van jugar pel C.B.Igualada : C. Bargalló (6), L. Pallarols (4), G. Marimon (4), G. Masramon (11), L. Pajón (4), N. Pascual (10), M. Amatllé (2), C. Tarrida (9), A. Solà (3).

Partit amb un començament horrorós per part de les igualadines, ja que en els primers cinc minuts de partit encaixen un parcial de 2-14 en contra degut a una mala selecció d’atacs seguit de bons contraatacs i molta efectivitat de l’equip visitant. Tot i això al final del primer quart el resultat era de 9-15. Al segon quart és quan les jugadores locals desperten i amb un parcial favorable de 14-0 arriben a la mitja part amb el resultat de 29-24.En el tercer quart les distàncies entre els dos equips es mantenen i al principi del quart període les jugadores de l’Hormipresa arriben a tenir una avantatge de 10 punts, però és en aquell moment quant les jugadores visitants reaccionen i arriben a capgirar el marcador faltant només un minut per acabar. Tot i això les locals no es van posar nervioses i van saber jugar millor aquest últim minut i es van apuntar una nova victòria per 53-51

Cadet femení “A” – Campionat interterritorial de Catalunya. Grup 02

CB CALAF, 54

HORMIPRESA B. IGUALADA, 63

Van jugar: G.Jorba (8), V.Torras (5), A.Solà (6), C.González (22), P.Jorba (2), S. Pujol (16), A.Aracil (4)

Victòria ajustada de les igualadines davant el darrer classificat del grup, el Calaf. Van disputar el partit amb el handicap de les quatre baixes. Es va jugar amb set jugadores. El partit va començar amb una cistella igualadina, però a partir d'aquí el domini va ser de l'equip calafí. Les igualadines no podien aturar la velocitat en les penetracions de les calafines i en atac, no estaven encertades. En el segon període, les visitants es van posar en zona per intentar frenar l'atac local, i ho van aconseguir. Tot i això, al descans 31 a 26. En el tercer període es van imposar les defenses per sobre dels atacs (el parcial 8 a 10). En el darrer període, les igualadines van treure el geni i la qualitat per acabar donant la volta al marcador i endosar un parcial de 15 a 27. Al final 54 a 63.

Cadet masculí “B” – Campionat de Catalunya Promoció nivell “B”

HORMIPRESA BÀSQUET IGUALADA “B”, 64

CB CASTELLBISBAL, 65

Van jugar: V.Lagen (8), R.Linares (6), X.Domingo(4), P.Solé (2), P.Ortinez (2), P.Tarrida (4), N.Jorba (9), C. Calleja (2), M.Font (17), T.Parra (0), M. Romero (10).

El partit va començar malament pels igualadins, amb poca concentració defensiva i moltes precipitacions en atac, cosa que va aprofitar el Castellbisbal per escapar-se (14-24 1r període). Mica en mica, però, el CBI va millorar al darrere i va començar a recuperar distàncies (28-33 al descans). Ja en el 2n temps, el joc va estar ple d’alts i baixos: l’Igualada es va arribar a posar per davant (42-40 minut 5), però va seguir un parcial desfavorable que tornava a donar avantatge als visitants (47-54 3r període). Els darrers minuts van ser emocionants, el CBI va anar retallant punt a punt fins arribar a empatar a 64 al darrer minut. El Castellbisbal va anotar un tir lliure, però en l’últim atac els igualadins no van tenir la sort necessària, i el partit va acabar amb derrota per la mínima 64 a 65.

Infantil masculí “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell B. Grup 10

HORMIPRESA BÀSQUET IGUALADA “Blau”, 67

CB ST. PERE DE TERRASSA, 16

Per part del CBI: Ferrer, Alsina, Àlvarez, Rojas, Navarro, Lorente, Esquerra, Torrens, Cuevas, Verdaguer.

Àmplia victòria dels jugadors igualadins que, a l’inici del quart període, van tancar el marcador per un diferència de 50 punts posant de manifest la diferència entre ambdós conjunts. Bon partit doncs dels locals que, tot i la diferència en el marcador, no es van relaxar i van seguir treballant fins a l'últim minut.

Infantil femení “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell B

CB MOLLET, 65

HORMIPRESA IGUALADA “Blau”, 68

Van jugar: Berta, Núria, Júlia, Marina,Carlota, Judit, Marta Ll i Marta G.

Victòria in extremis de les noies infantils després de dues pròrrugues. L'equip igualadí va presentar-se a Mollet amb 8 jugadores una de les quals lesionada sols utilitzava una mà. Partit fluix en defensa i poc jugat en atac. Però van lluitar fins al final i van saber guanyar.

Preinfantil masculí “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell A

HORMIPRESA IGUALADA “Blau”, 79

CB GRANOLLERS, 75

Per part del C.B.I van jugar: Màximo, León, Ortiz, Benito, Serra, Tarrida, Garrido i Gabarró.

Els igualadins van aconseguir una nova victòria davant un díficil rival com va ser el Granollers. Els blaus van estar molt ficats en el partit durant els sis períodes, el que els va permetre marcar el ritme del partit i sempre anar per davant en el marcador, encara que sempre fos per la mínima.

Pre-Infantil femeni - Campionat de Catalunya promoció nivell B

ESCOLA SANT GERVASI, 51

HORMIPRESA IGUALADA, 63

Per part del C.B.I van jugar: Guillamon, Serra, Carner, Lamolla, Parcerissas, Ràmia, Padró, Rius i Riba.

Tot i que les igualadines no van fer un gran partit, van ser capaces d'emportar-se la victòria a la pista de l'Escola Sant Gervasi de Mollet. Les blaves no van començar molt encertades de cara a cistella, però un bon treball defensiu els va permetre aconseguir una petita avantatge en el marcador, la qual van mantenir fins al final.

Mini femení “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell B grup 2

FRANKE CB MOLLET, 56

HORMIPRESA IGUALADA “Blau”, 102

Van jugar: Cristina Martínez, Aina Jorba, Sara Pont, Paula Rodríguez, Judit Codina, Maria Masegosa, Marta Calleja, Clara Mas i Mar Ribera.

Bon partit ofensiu i bona actitud de les minis visitants. Tot i això, en algun moment del partit van deixar de defensar.

Mini femení “Groc” – Campionat de Catalunya promoció nivell C

UE SANT GABRIEL VILADECANS, 16

HORMIPRESA IGUALADA, 82

Per pert del C.B.I. van jugar: Aina Jorba, Ariadna Bonet, Claudia Solé, Laia Soler, Laia Ferrer, Marta Sàbat, Núria Barral, Paula Rodríguez i Paula Verdaguer.

Clara victòria de les mini grogues del club que van jugar un bon partit davant d'un rival força inferior. Les jugadores van començar amb molts contraatacs i amb una bona defensa i de seguida es van escapar del marcador.

Premini masculí – Campionat de Catalunya promoció nivell B

HORMIPRESA IGUALADA, 61

NAT’S SANT FRUITÓS, 64

Per part del CBI van jugar: Couso, Castelltort, Fratila, Rodríguez, Gil, Latorre, Romero, Basas.

Primera derrota dels jugadors igualadins a la lliga regular en el pitjor partit de la temporada. Els locals van fer un bon primer període però en la resta van cometre innumerables errors tant en atac com en defensa, cosa que els va costar la victòria.