La defensa, el millor atac del cadet masculí de l’Handbol Igualada

CH Igualada Kobe)media 37 - OAR Gràcia Sabadell 29

Dimecres, 3 juny 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
L’equip cadet masculí del Club Handbol Igualada, després de passar la fase d’octaus de final a la pista del Sant Cugat la passada setmana, s’enfrontava aquest diumenge davant un equip que ha militat durant tota la temporada a la Lliga catalana, l’OAR Gràcia Sabadell .

El CH Igualada Kobe)media

L’equip igualadí ,molt conscient del repte d’aquest matx , venia amb bona dosi de treball i concentració al llarg de tota la setmana . El partit ,tenia components a favor i altres en contra . Segurament el més favorable era el fet de jugar a casa , amb el suport indiscutible que últimament els acompanya i sens dubte també semblar un equip factible per un equip d’una categoria superior a la dels igualadins.

Començava el partit amb una hora de retard del previst , amb una graderia generosa i un Igualada que sortia ,des del primer moment ,a per totes .

Durant els primers minuts de la primera part , els igualadins molt concentrats ,sobretot en defensa , han estat gairebé perfectes , poques errades en atac i una defensa ferma ha confirmat la possibilitat que els sabadellencs no eren impossibles .Els igualadins han aguantat els 30 minuts de la primera part dominant a l’equip contrari que es mantenia amb la corda curta sense deixar escapar el marcador. La clau del joc igualadí ha estat una defensa desbordant on l’OAR se li feia molt difícil travessar i practicar jugades amb tranquil•litat .S’arribava a l’equador del partit amb un 17 a 14 .

La segona part ha estat de domini clarament dels locals, dominant amb seguretat un Sabadell desorientat completament davant el joc igualadí . L’encert en atac ha continuat ,la defensa no ha deixat de ser agressiva en cap moment i els engrescats seguidors acompanyaven el compàs igualadí.

L’equip igualadí avui ha fet un dels millors partits de la temporada davant una afició que no ha parat d’animar al seu equip i que molt merescudament el porta a les semifinals de la Copa .

Per l’Igualada i dirigits per Bernat Ruiz van jugar : Robert Canadell i Guillem Alonso porters,Carles Bertran(6),Àlvaro Luque(11),Jordi Cuscó(3),Gerard Inglés,Ton Casellas(1),Roger Calçada(7),Rubén Álvarez,Martí Ruiz(3),Aleix Cuadras(5),Aitor Fernández(1) i Sergi Bosque