El Depimés CBI B tanca una lliga brillant amb 28 victòries i només 2 derrotes, i es guanya l'ascens a 1era Catalana

LES ROQUETES CB BALAGUER 65 - DEPIMÉS CB IGUALADA B 67

Dilluns, 19 maig 2014. 20:15. Redacció AnoiaDiari.
Victòria a la pròrroga del sènior B femení davant el CB Balaguer per un resultat final de 65 a 67. Les igualadines van treballar de valent per poder assolir una nova victòria en la darrera jornada de lliga davant un gran equip com és el CB Balaguer.

Un moment del partit del Depimés CB Igualada contra el CB Balaguer

Bargalló -Miramunt - Gonzàlez Salanova 2 Compte 3 Amatlle 9 Tarrida Fuertes 6 Soler 15 Sellarès 2 Ribera 18

Parcials:15-16, 28-40, 46-46, 59-59. 65-67

Àrbitre: Lopez, O.

El matx va començar a lleuger domini visitant però en la recta final del quart les locals van retallar diferencies , 15-16. En el segon quart es va poder veure el millor Depimés CBI B que amb un gran joc col.lectiu i una bona defensa va dominar el quart arribant al descans amb un resultat parcial de 28-40.

A la represa però les igualadines es van relaxar deixant de treballar col.lectivament , això ho va aprofitar el bon equip local per empatar el matx a 46. En el darrer quart molta igualtat i lluita per part dels dos equips arribant a un justa pròrroga amb empat a 59. En el temps extra les igualadines van saber patir i lluitar aconseguint finalment la victòria final per 65 a 67.

El Depimés CBI B tanca una lliga brillant amb 28 victòries i només 2 derrotes, primer lloc merescut i ascens a 1era Catalana.

El proper partit de les igualadines serà a les fases de Catalunya de la categoria.