Derrota del CBI que nota la baixa de Marc Corcelles

C.B. NAVÀS 74 - HORMIPRESA BÀSQUET IGUALADA 61

Diumenge, 15 febrer 2009. 18:58. Redacció AnoiaDiari.
L'Hormipresa Igualada ha perdut aquest cap de setmana contra el Navàs en un partit on el resultat no demostra l'equilibri que es va viure en tot el partit. Una segona part més fluixa, per la dificultat d'acció provocada per les personals i la baixa de Marc Corcelles, ha desencadenat la poca anotació dels anoiencs.

Estadística de l'equip

Imatge d'arxiu

Parcials

C.B. NAVÀS 14 22 17 21

HORMIPRESA CBI 19 19 11 12

Partit complicat per tots dos equips, sobretot la primera meitat molt equilibrada. Un primer temps amb l'Igualada sempre per davant, arribant bé en defensa i amb efectivitat de cara a cistella, vaticinaven un altre resultat, més favorable als de M.A Gómez dels que va ser en realitat, amb un segon quart també igualat.

A la tornada del descans, l'Igualada necessitava moltes rotacions en el joc exterior per les personals, contrastat amb el joc del Navàs, més efectiu que els visitants, que acusaven també la baixa de Marc Corcelles. "A la segona part, ens va costar molt atacar - ha assegurat l'entrenador de l'Hormipresa -, i tot i que ells tampoc van fer un joc brillant, i l'últim quart el portavem bastant igualats, els últims 4 minuts vam patir molt per les personals, de fet només vam anotar 23 punts en els dos últims temps".

El resultat final però, 74-61, no reflecteix el transcurs del partit assegura M.A Gómez, "aquest avantatge final en el resultat, no es correspon, tot el partit va ser molt ajustat, només els darrers minuts van escapar-se al marcador, hauria d'haver estat més ajustat".

La setmana vinent reben l'Olivar, un partit difícil contra un bon equip que lluitarà per les places del play off.