Derrota del CF Igualada Femení a les Comes

C.F. IGUALADA, 0 – U.E. L'ESTARTIT, 3

Dilluns, 11 novembre 2013. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
L'Estartit és un dels candidats a guanyar el títol de la categoria i així ho va demostrar a Les Comes des del primer moment. Després d'un primer quart d'hora abassegador, les visitants van afluixar una miqueta, però sense deixar mai de tenir el control del partit.

Carla Navarro fent pressió defensiva

Malgrat que l'Igualada ho va intentar diverses vegades al contracop, no es va poder evitar encaixar el 0-1 amb el que s'aniria al descans.

A la segona part, la tònica va continuar amb domini de les empordaneses, que van ampliar l'avantatge en un gol de falta als 6 minuts de la represa.

Les locals ho van intentar, van lluitar i van tenir també alguna oportunitat, però la superioritat de les rivals no va permetre que aconseguissin res de positiu. Una escapada per la banda d'una jugadora blanc-i-vermella, li va permetre de marcar el tercer i definitiu gol.

FITXA TÈCNICA:

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert, Janet Mendoza (Irina Tro 77'), Carla Navarro, Ariadna Rius (defensa), Araceli Barroso, Jèssica Pablos (Núria Miquel 64'), Míriam Solies (centre del camp), Mariona Marsal, Tiki (Judit Pablos 46'), Marina Salanova (davanteres). Entrenadors Santi Ramos i Paco Pablos.

U.E. ESTARTIT: Roberta Ana Archibald, Rebeca Gómez, Maria Martí, Anna Servià, Sofía Hernández, Susana Sala, Laura Rey, Aina Badia (Gemma Duran 53'), Laura Gassull, Rocío Gordo, Judith Salavedra. Entrenador: José Luis de los Reyes

GOLS: 0-1 Anna (37'), 0-2 Anna (51') 0-3 Maria (86')

INCIDÈNCIES: Targetes grogues a: Laura Gassull (67') Míriam (80')

ÀRBITRES: Sergi Carrero – Guillem Mensa – Aleix Martín

PROPER PARTIT: Dissabte que ve l'Igualada es desplaça al camp de l'Europa.