Derrota del CH Igualada davant els líders

Club Handbol Igualada, 31 - Handbol Castelldefels, 38

Dilluns, 29 octubre 2012. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
Diumenge passat , l'equip sènior del Club Handbol Igualada va disputar a les Comes el partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga de tercera preferent catalana en front d'un dels líders del grup, l'Handbol Castelldefels. El resultat final va ser favorable als del Baix Llobregat per un marcador de 31 a 38, el que va suposar la segona derrota consecutiva dels igualadins a casa.

Un moment del partit del sènior masculí

Va ser un partit en el que van dominar els atacs sobre les defenses, bona mostra d'això és l'elevat nombre de gols que es marcaren. Els locals van sortir a la pista molt concentrats i van dominar els primers minuts del partit, en els que gràcies a un atac molt efectiu en el minut 5, duien una avantatge de 3 gols, 3 a 0.

Poc a poc, però, els visitants van anar entrant en el partit i van començar a dominar el joc, empatant el matx a 6 en el minut 10 de la primera part. A partir d'aleshores, també van dominar en el marcador fins al final. Els igualadins van ser desbordats en tot moment en defensa, i malgrat la seva efectivitat en atac, la diferència de gols va anar augmentant. Es va arribar al descans amb un 17 a 20.

En el segon temps continuà la mateixa dinàmica. A més, els de l'Anoia no van poder mantenir l'esforç físic al que van ser sotmesos pels de Castelldefels, el que va comportar que la diferència de gols augmentés fins el 31 a 38 final.

L'equip que dirigeix en Jordi Riba ha tingut un inici de temporada complicat degut a les nombroses lesions que ha patit, de ben segur, però, que poc a poc trobarà el seu estil de joc i retrobarà el camí de la victòria.

CHI: Toni Martínez (porter), Jordi Salom (1), David Cubí, Adrian Suero (12), José Luis Alvarez (3), Esteban Lezama (11), Martí Ruiz (4), Hilari Canales (porter), Eduard Jounou, Sergi Velasco, Miquel Albareda i Eric Elvira.

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA Grup B.Jornada 2

Esperit de lluita

H Pardinyes 28 – Club Handbol Igualada 23

Partit molt igualat durant la primera part i els primers 20 minuts de la 2a part , només es va decantar a favor del Pardinyes degut a l’esgotament dels jugadors de l’Igualada , ja que l’equip local tenia 15 jugadors a la banqueta i a l’Igualada degut a les baixes per lesions i per sanció només teníem 9 jugadors , comptant el porter.

Tot i això el jugadors de l’Igualada han demostrat un gran esperit de lluita i sacrifici , combinat amb una bona tècnica , molt bona actuació de tots els jugadors i especialment del porter Marc Tarrida que va evitar una més gran diferència en l’electrònic.

CHI: Miquel Albareda, David Holgado, Daniel Jové, Sergi Garcia, Adrià Cano, David Diaz, Jordi Vilarrubias i Jordi grado, porter Marc Tarrida. A les ordres de Pol Cantero.

Col·laboren: Autoescola Montauto i El Cofre.

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.1a Fase. Jornada 2

Empat treballat

Lycee Français B 23 – Club Handbol Igualada 23

Dissabte vam desplaçar-nos a Barcelona, a la pista del Liceu Francès, per jugar la segona jornada de lliga. El temps no va acompanyar gaire. Una mica de pluja i fresqueta i el fet de jugar en una pista exterior no van ajudar gaire als nostres jugadors.

El començament del partit no va ser bo. Es perdien pilotes rapidíssimament, el joc era lent, les idees no estaven clares i, com a conseqüència de tot això, el joc no sortia. El Liceu ho va aprofitar molt bé i es va anar escapant al marcador. La diferència cada vegada era més gran fins arribar a una màxim de quatre gols. A mitjans de la primera part, i després d’un temps mort aprofitat per l’entrenador per redreçar del tot el joc, els igualadins van començar a jugar, a sentir-se còmodes, a defensar millor i, de mica en mica, van anar escurçant les diferències. Al final de la primera part i amb una mica de sort, el resultat era de 10 a 11 favorable a l’Igualada.

El començament de la segona part, encara que sembli mentida, va ser idèntic a la primera. Estàvem despistats, lents, perdent pilotes, defensant malament i atacant encara pitjor. Una altra vegada el Liceu es va escapar al marcador i aquesta vegada d’una manera considerable. Vam arribar a estar 6 gols per sota i la veritat és que no es veia un bri d’esperança en la millora del joc. Si no es volia perdre aquest partit, tocava remuntada. I així va ser. Un altre temps mort exactament igual que a la primera part. Els últims deu minuts de partit van valer per tot ell. Els igualadins, de mica en mica, van anar escurçant les diferències. Aquests deu minuts es van fer molt llargs. No acabàvem d’atrapar al Liceu.

Finalment, a falta d’un minut, vam posar-nos un gol per davant. Tocava defensar i, tot i fer-ho bé, ens van empatar el partit a 23 gols.

En general doncs, un partit força dolent. No va sortir pràcticament res bé i no vam jugar com sabem. Ara bé, el resultat, aquesta vegada ens va acompanyar. Segurament el que vam aprendre el dissabte va ser que no ens podem confiar de ningú i que tots els partits s’han de jugar des del primer fins a l’últim minut amb la mateixa intensitat i ganes. D’altra banda els jugadors es van demostrar a ells mateixos que quan volen i s’hi posen, ho poden aconseguir.

CHI: Max Segura, Josep Marcé, Bryan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán, Toni Barrantes, Dani Navarro, Cesc Carles i Pep Bové, com a porters: Adrià Senar i Martí Méndez. Dirigits pel Roger Calçada

Col·laboren: Pista Cero i Munich.

ALEVÍ FEMENÍ. Partit amistós

Primer partit i bon joc

CH Vilanova 34 - Club Handbol Igualada 29

El dissabte el matí les alevines de l'Igualada van jugar un "amistós" contra un equip Mixte de Vilanova del Camí.

Malgrat que fa gairebé una mica més d'un mes que entrenen com equip,, les alevines ens van demostrar del que son capaces de fer i ens van ensenyar al públic un molt bon joc al llarg del partit. Aquests partits serveixen com a entrenament de cara al campionat de Catalunya en el que les jovenetes igualadines defensaran els colors de l’Igualada i que començarà ben aviat.

Tot i el resultat,l’equip comença a tenir forma, com a clara demostració del treball que s’està portant a terme cada setmana en els entrenaments. En definitiva un molt bon primer partit que va deixar clar que l’equip és a punt d’afrontar qualsevol repte ,encara que el resultat no sigui mostra del que es va veure a la pista vilanovina.

CHI: Júlia Subirana, Mariona Albareda, Eli Ollé, Victòria Sastre , Xènia Méndez, Olga Núñez , Martona Segura. Dirigides per Jordina Marsal i Anna Vazquez.

Col·laboren: Eix Ambiental i Acadèmia Igualada