Derrota del Depimés CB Igualada contra el SESE A

DEPIMÉS CB IGUALADA A 46 - SESE A 60

Diumenge, 6 abril 2014. 17:45. Redacció AnoiaDiari.
Al Depimés CB Igualada se li escapa un partit que havia estat lluitat en els últims tres minuts de l'últim quart. Les igualadines sumen una altra derrota que fa que segueixin situades en la desena posició de Copa Catalunya.El primer quart se'l van emportar les barcelonines, que van entrar al partit més inspirades en atac i van aprofitar algunes males defenses de les igualadines. Al final dels primers deu minuts i després d'un triple final visitant, 10 a 19.

Un moment del partit. Foto: J.Ribera Alern

En el segon quart la defensa del CBI va pujar la intensitat, però no va arribar tampoc l'encert en atac; el parcial en aquest segon període va ser de 12 a 9 que va fer que s'arribés al descans amb un pobre marcador de 22 a 28.

Tornant de la mitja part, el tercer quart va ser molt semblant al segon. Hi va haver més encert exterior (dos triples locals i un visitant) però el resultat va tornar a ser molt curt, tot i que se'l va tornar a emportar el CBI que es quedava a només dos punts del SESE quan faltaven deu minuts per disputar-se (35-37).

L'Igualada va arribar a empatar el marcador a l'inici de l'últim període, però a partir d'aquí les visitants van frenar l'atac igualadí i aconseguint molts dels punts des de la línia de tirs lliures, van aconseguir un parcial de 0-9 que va propiciar un marcador final amb massa diferència de punts pel que s'havia vist a la pista: 46 a 60.

La setmana que ve el Depimés CB Igualada A juga a Viladecans el diumenge 13 d'abril a 2/4 d'1 del migdia. Les igualadines intentaran sumar una victòria per escalar alguna posició a la classificació.

Parcials: 10-19, 12-9 (22-28), 13-9 (35-37), 11-23 (46-60).

Àrbitres: D.Mendoza i J.Martinez

Van jugar pel CBI: A.C.Martínez, N.Minguet (12), L.Icart (12), X.Freixas (4), P.Català (6) -cinc inicial- C.Carner (4), M.Quintana, V.Júlvez (4), A.Acevedo, È.Vives (4).