Derrota duríssima de l'Igualada a Santboi

El marcador final va ser de 0-6

Dilluns, 18 gener 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada va encaixar ahir la pitjor derrota de la temporada al camp del Santboià, el segon classificat. Amb la derrota els igualadins baixen fins a la 4a posició de la taula del grup 2 de Primera Catalana

Partit per oblidar el de l'Igualada ahir a Sant Boi. Amb la derrota els igualadins acumulen tres partits sense conéixer la victòria, tot i que la d'ahir és l'única derrota d'aquests tres. El primer gol locals va arribar molt d'hora, i al minut 4 el Santboià ja dominava el partit per 1-0. Tot i que l'Igulada va buscar l'empat, abans de la mitja part els locals aconseguien el segon, arribant al descans amb un 2-0 al marcador. En la represa, on l'Igualada encarava uns últims 45 minuts on l'empat era assequible, el Santboià va trencar aquest somni ràpidament, anotant el 3-0 quan només es portaven 4 minutsFotografia : Futbol Club Santboià de joc de la segona part. El marcador no es va moure durant molt minuts, però en els últims 20 minuts els locals van aconseguir tres gols més que obliguen a l'Igualada a necessitar passar pàgina ràpidament per intentar refer-se d'aquesta derrota. Per fer-ho intentarà aconseguir els tres punts la setmana que ve a Les Comes, davant el Reddis, un dels equips més fluixos del grup, amb tan sols 11 punts a la classificació.