Derrota de l'Events Igualada a casa contra el Tarragona

Dilluns, 10 octubre 2022. 17:40. Redacció AnoiaDiari.

L'Events Igualada jugava dissabte a les Comes amb la voluntat de continuar amb la ratxa de victòries consecutives. Les igualadines arribaven al partit contra el Tarragona amb dues victòries a les dues primeres jornades de la fase prèvia de la Copa Catalunya Femenina. Però les tarragonines, gràcies a un bon tercer període, es van endur els tres punts (43-60).

Al primer quart, la bona defensa de les igualadines no es va veure compensada amb encert en el tir. Al segon període les pilotes van començar a entrar, especialment des de la línia de tres punts. De totes maneres, les visitants van saber frenar els avantatges que agafaven les locals i marxaven al descans amb quatre punts de marge a favor (19-23).

A la represa, bona defensa de les tarragonines, que marxaven al lluminós amb deu punts d'avantatge (32-42) a l'inici del quart i últim període en què les igualadines van prémer l'accelerador fins a situar-se tan sols quatre punts per sota. Però les tarragonines van aprofitar l'encert en el tir durant els darreres minuts per alçar-se amb la victòria final (46-60).

L'Events Igualada se situa en setena posició, amb dues victòries i una derrota.

Les igualadines jugaran dissabte, a les 18 h, a la pista del C.B. Prat, novens a la classificació.

Events Igualada: C.Brunet (9), M.Blanco (13), M.Enrich (2), C.Carner (8), J.Fuertes (4) -cinc inicial-, , È.Compte (5), A.Fontanet (5), J.Mas , A.Vila, L.Vancells, N. Capdevila.

Parcials: 6-8, 13-15 (19-23), 13-19 (32-42), 14-18 (46-60)