Derrota de l’Igualada Femení Grupo Guzman a les Comes davant el Cerdanyola CH Feníe Energia (2-4)

Les igualadines són novenes a la classificació

Dilluns, 5 desembre 2022. 10:31. Redacció AnoiaDiari.

L’Igualada Femení Grupo Guzman va sumar aquest dissabte la segona derrota a les Comes –la cinquena de la temporada– en perdre contra tot pronòstic davant el Cerdanyola CH Feníe Energia (2-4), liderat per Gemma Solé, que va aconseguir un hat-trick i va liderar l’equip vallesà.

El conjunt igualadí es va avançar al marcador al minut 8, amb un gol d’Helena De Sivatte. Les igualadines no van aprofitar la superioritat i ampliar l’avantatge i, deu minuts després, i pràcticament en tan sols mig minut, la capitana del Cerdanyola, Gemma Solé va capgirar el marcador amb dos gols. Pocs segons abans de la mitja part, Carolina Herrera establia l’empat a dos gols.

Helena De Sivatte va obrir el marcador (Foto: Marc Domingo)Al minut 11 de la represa, després que les igualadines desaprofitessin una directa, el Cerdanyola desfeia l’empat amb un gol de Carla Castro. A partir d’aquest moment el conjunt igualadí es va llençar a l’atac, sense encert. Els darrers minuts l’Igualada va jugar sense portera, però les jugades d’atac no van acabar en gol. Sí que va veure porteria, als darreres segons de partit, i amb la porteria buida, novament Gemma Solé, que establia el 2-4 definitiu.

Amb aquesta derrota, l’Igualada Femení Grupo Guzman se situa en novena posició a la taula, amb 9 punts. Suma tres victòries, cinc derrotes i cap empat.

Aquest dijous les igualadines visitaran la pista del Lidergrip CH Mataró, sisenes a la classificació de la OK Lliga Iberdrola amb només dos punts per davant de les igualadines.