Derrota de l'Igualada a la final de Copa Catalunya femenina contra el Reus Deportiu

CRAVIC REUS DEPORTIU 67 - CB IGUALADA 60

Dilluns, 23 maig 2011. 11:45. Redacció AnoiaDiari.
El partit disputat a Vilafranca va començar molt bé per a les igualadines amb molt encert des de l'inici i una gran defensa. En els 6 primers minuts, un parcial de 3 a 13 posava per davant a l'Igualada amb un joc molt eficaç. Però a partir d'aquí, les reusenques van endosar un altre parcial de 13 a 0, en aquest cas no gràcies al joc fet sinó gràcies als tirs lliures encertats (en el primer període les reusenques només van cometre una falta en el minut 10).

La propera setmana es tornarà a enfrontar al Reus Deportiu

L'Igualada va perdre per 7 punts

S'arribava al final del primer període amb una diferència de 16 a 15 a favor del Reus. En el segon període, les reusenques van augmentar mínimament les diferències gràcies al superior poder físic sota els taulells. Al descans s'hi arribava amb un ajustat 36 a 34.

En el tercer període les igualadines van ser capaces de capgirar la situació i posar-se per davant amb un 43 a 45 i al final d'aquest període 47 a 49. S'arribava al darrer període amb tot per decidir. Les blaves van ser capaces d'augmentar la diferència a 4 punts, 49 a 53 i amb opcions de seguir augmentant-les, però no es va estar encertat i aquí ho va aprofitar el Reus per endosar un parcial de 10 a 0 (53 a 59).

Amb aquests escletxa oberta es va sentenciar la final, tot i que les igualadines amb molt d'amor propi i molt orgull van plantar cara fins al final del partit. La zona plantejada per al Reus durant quasi bé tot el partit va ser inexpugnable per a les blaves i no els va deixar aconseguir el desitjat títol.

Al final 67 a 60, victòria merescuda del Reus Deportiu enfront a un il•lusionant Igualada. Destacar el treball fet per tot l'equip jugant de tu a tu contra un gran rival. El nombrós grup d'afeccionats que van venir d'Igualada van donar suport en tot moment a l'equip, les jugadores van agrair efusivament tot aquest recolzament.

Proper partit

El cap de setmana vinent, el CB Igualada es tornarà a enfrontar al Reus Deportiu a les Illes Balears en la fase final d'ascens a Lliga Femenina 2. Els equips balears que acompanyaran els dos equips catalans seran el San Agustín i el CD Alcázar.

CB Igualada: C.Bargalló, M.Pujol (7), V.Júlvez, A.C.Martínez, M.Amatllé, N.Minguet (17), L.Icart (12), L.Martín (2), S.Pujol, X.Freixas (3), È.Vives (16).

Parcials: 16-15, 20-19 (36-34), 11-15 (49-47), 20-11 (67-60)

Àrbitres: E.Martínez, JJ Rodríguez